Connect
To Top

Retrospektakl: istorija klabinga u jednoj noći
 Marko Nastić obeležava 20 godina karijere

Retrospektakl: istorija klabinga u jednoj noći
 Marko Nastić obeležava 20 godina karijere (retro)spektakularnim projektom
u hangaru Luke Beograd
19. maj 2018.
Velika nam je čast i zadovoljstvo da najavimo projekat pod nazivom Retrospektakl – verovatno najzanimljiviji konceptualni događaj u 2018. godini kada je o elektronskoj muzici reč.
Definitivno najpoznatiji srpski di-džej Marko Nastić obeležava ne tako malu stvar – 20 godina svoje karijere, i tim povodom organizuje događaj koji će sasvim sigurno obradovati sve ljubitelje kvalitetnog klabinga.
Naime, 19. maja 2018, u prostoru hangara Luke Beograd Marko je odlučio da napravi vremensku mašinu koja će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike. Tom mašinom će, naravno, pilotirati Marko, ali će mu se na poziciji kopilota naći i 20 njegovih drugara di-džejeva. Upravo sa njima će Marko, tokom cele noći, vrteti b2b i podsetiti nas na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.
Retrospektakl počinje povratkom u 1997. godinu, a završava se u 2017, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi dobro pamtimo.
Stari, iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan fashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga i bukvalno učestvuju u evoluciji elektronike do oblika u kom je danas poznajemo.
Retrospektakl definitivno nije rejv na kakav ste navikli, već jedinstveno muzičko putovanje koje obeležava ne samo Markov jubilej već svih nas koji volimo elektronsku muziku.

Karte za RETROSPEKTAKL, događaj kojim naš najpoznatiji di-džej Marko Nastić obeležava 20 godina karijere, a dešava se 19. maja, puštene su u prodaju!

Karte se mogu nabaviti putem prodajne mreže Eventima kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs i to po cenama:

Super promotivni kontigent od 200 ulaznica po ceni od 800,00 rsd
Promotivni kontigent od 200 ulaznica po ceni od 1.000,00 rsd
Nakon toga se karte prodaju po redovnoj ceni od 1.200,00 rsd

Na vreme obezbedite ulaznice i pridružite se Marku Nastiću na jedinstvenom muzičkom putovanju kojim se ne obeležava samo njegov jubilej, već svih nas koji volimo elektronsku muziku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in NEWS42

more posts
%d bloggers like this: