Reklamna gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

Noc_Reklamozdera

Reklamna gozba 18.novembra u petak u Sava Centru- mts Noć Reklamoždera

Šta nam je spremio Jean Marie Boursicote

mts Noć Reklamoždera vam kao i obično nudi najbolje iz svetske produkcije i industrije oglašavanja kroz spektakularne, egzotične, vesele i smešne reklame koje pokreću emocije.

Ovogodišnje izdanje mts Noći Reklamoždera je posvećeno planeti Planeta i ekologiji. Oglašivači toj temi odaju priznanje slanjem snažnih poruka i zapanjujućih forografija prirode.

Na početku programa, videćete kako učiniti da običan proizvod za čišćenje zasija koristeći spektakularnu koreografiju.

Prošla godina bila je u znaku premijere novih RatovaZvezda i poplave oglasa sa intergalaktičkim bićima u kombinaciji sa potrošačkim proizvodima svih vrsta. Pronađite Darth Vader-a, Master Ioda i Chevbacca u veoma neobičnim scenarijima …

Selektor programa Jean Marie Boursicot osim najboljih reklama voli i kič, kako bi nas dodatno nasmejao! Videćete kako su Kinezi sposobni da osmisle najbolje i najgore u pogledu oglašavanja, a u isto vreme otkrićete retko kinematografsko umeće u reklamama za lokalna preduzeća.

Da li ste primetili ogroman broj rijaliti šou programa posvećenih kuvanju? Za vas smo zakuvali panoramu najboljih britanskih filmova o jednom brendu putera koji je više ili manje uspešno inspirisao mnoge reklame. Ovo će Vas naterati da poželite da smažete ekran!

Muzika je život! Od početka programa Noći Reklamoždera i naravno tokom celog programa muzika daje ritam Noći! Takođe pogledaćete i urnebesnu panoramu gej reklama iz selekcije portugalskog “Queer” festivala, za otvorene umove i smeh.

Latinska Amerika nudi veoma šaljive reklame koje su u isto vreme i veoma dirljive, sa primetno talentovanim glumcima.

Reklamni specijalitet: iz saradnje Cinematheque JMB i Jugoslovenske Kinoteke u ovogodišnjem programu je jugoslovenska reklama za brend paste za zube iz 1926 godine.

Velika Britanija je uvek u prvim redovima kreativnosti! Videćete vrlo dirljive reklamne spotove u kojima su glavni akteri naši kućni ljubimci, koji su most između ljudi koji više ne razumeju jedni druge.

Poznate zvezde su pozajmile svoj imidž različitim brendovima, ali su se takođe angažovale i za veoma bitne povode. Videćete Matt Damon-a, Dejvid Bekam-a, Džordž Kluni-ja, i mnoge druge u ozbiljnim situacijama, kao i duhovitim ili seksi reklamama.

Takođe “otputovaćemo” i u Meksiko gde se obeležava 20 godina Noći Reklamoždera kroz selekciju iznenađujućih reklama.

I kao glavne zvezde programa su mačke! Biće mnogo životinja, čak i pasa koji voze, zamislite to! Prava poslastica za ljubitelje životinja!

Biće to kao i do sada višečasovna reklamna gozba!

Skockajte se za savršen screening party i vidimo se na mts Noći Reklamoždera 18.novembra u 20:30h u Sava Centru!

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a, Gigtix-a kao i online prodaja www.eventim.rs .

Cena ulaznica: 700 din.

Prijatelj manifestacije: mts

Pokrovitelji: officiel drink- Jana Vitamin, Plazma Mini-Mini, Idea, Frikom, Golden Rose, Ušće Shopping Center, Avon…

Digital partner: Degordian

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.