Connect
To Top

Program čudesne mts Noć Reklamoždera 2015

Dobrodošli na mts Noć Reklamoždera! Dobrodošli u čudesni svet reklama!

Kao i do sada, i ove 16. godine imamo zadovoljstvo da sa Vama podelimo originalnu bioskopsku projekciju najboljih reklama, koju nam je spremio Jean Marie Boursicot ,vlasnik najveće reklamoteke na svetu “JMB”.

Zaboravite na njihovu komercijalnu dimenziju. Noć Reklamoždera slavi njihovu kreativnu, umetničku i filmsku stranu.

U ovogodišnjem, mts Noć Reklamoždera programu, videćete mnogo novih, uzbudljivih, egzotičnih, potpuno neočekivanih i urnebesno zabavnih reklama.

Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodišnjeg izdanja.

Od Elton John-a, Lady Gage, Justin Biber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i naravno  Pharel Williams-a.

Sve ove zvezde su deo fantastičnih reklama.

  • Velika Britanija je na vrhuncu kretivnosti.
  • Popov, svetski poznat ruski klovn, pojavljuje se u veoma emotivnim i visoko umeničkim reklamama.
  • Serija japanskih reklama za donji veš.
  • Tribute “Gradu svetlosti”- divne pariske reklame od 50-tih do danas.
  • Reklame koje će vas oduševiti i to iz zemalja iz koji ne očekujete: Ivory Coast, Pakistan, Angola, Vijetnam, Nigerija, Gvatemala, Mozambik…
  • I nekoliko naših reklama u svetskoj turneji, a koje su to reklame videće u najnovijem programu, koji vas čeka 28.11 u Sava Centru.

Smestite se udobno u svoju fotelju u Sava Centru i uživajte u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova, sublimaciji kreativnosti, ideja i trendova u svetu advertajzinga i fenomenalnoj  žurci  koju zajedno čine pokrovitelji  i prijatelji manifestacije, kompanije: mts, Samsung, Sensation, Black ‘n’ Easy, Frikom, Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima i online Eventim-a, kao i Gigs Tix i knjižarama Vulkan.

Cena ulaznica: 800 rsd.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja ( IIO) , International Advertising Association ( IAA, Turisticka organizacija Beograd i Institut Francuske u Srbiji i hotel Zepter.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.

www.nocreklamozdera.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in News42

more posts