ProFemina2016 – Šta žene žele – Konferencija magazina “Lepota i zdravlje”

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije otvara konferenciju “Pro Femina 2016”

Regionalna konferencija magazina “Lepota & zdravlje” na temu “Šta žene žele” biće održana u četvrtak, 14. aprila 2016. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace.

Na konferenciji će se diskutovati o tome šta je stvarno važno za žene i na kom mestu se one nalaze u današnjem društvu. Biće reči i o tome da li je život u ravnoteži danas moguć, kako smo živeli posle rata, u vreme raspada SFRJ, a kako u digitalnoj eri… Pored ovih tema, poznati muškarci će nam otvoreno govoriti o muško-ženskim razlikama u pogledu na život, karijeru, partnerske i porodične odnose..

Konferenciji će prisustvovati preko 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, univerzitetski profesori i studenti, predstavnici najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona. Neki od učesnika biće Aleksandra Jerkov, dr Slavica Đukić Dejanović, Svetlana Slapšak, Mani Gotovac, Tanja Jevđović, Nikola Čanak, Srđan Dinčić, Marko Vidojković, Olja Bećković, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Gorica Nešović, Aleksandar Radojičić, Igor Todorović  i mnogi drugi.

Konferenciju će otvorili Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina “Lepota i zdravlje” i Zorana Mihajlović, potredsednica Vlade Republike Srbije.

“U duhu jubileja, pripremili smo i brojna iznenađenja. Kao najtiražniji lifestyle magazin u regionu dodelićemo priznanje PRO FEMINA AWARD, ženi čiji nas život i delo inspiriše, hrabri i podstiče. Takođe, posetioci će po prvi put moći da obiđu Expirience Zone sa štandovima najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brendova, da isprobaju njihove proizvode i tretmane, konsultuju se sa stručnjacima i predahnu u cafe zoni!”, kaže Lidija Ćulibrk.

Nakon konferencije će uslediti After Work Party povodom 15 godina postojanja magazina Lepota&Zdravlje u Srbiji.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.