Premijerno IRIE FM “PUTEVI”

IRIE FM “PUTEVI”

Posle velikog uspeha singla „ Kliziš“ bend IRIE FM nam predstavlja novi spot “Putevi“ ,u izdanju Lampshade Media, koji su režirali Vukašin Marković i Lazar Bogdanović. U spotu se pojavljuju Sergej Trifunović i top model Sonja Pavlica.

Sonja Pavlica Putevi
Sonja Pavlica  / Irie FM Putevi

 

Sergej Trifunovic Irie FM Putevi
Sergej Trifunović  / Irie FM Putevi

„Spot je prica o izboru. Pravom, pogrešnom, napravljenom u datom trenutku, pod pritiskom okolnosti, loših procena, prečica, obilaznica… Atmosferičnim narativom pričamo o lošoj ideji negativca priče koja je odbijena od strane našeg heroja, koji time snosi posledice, prisećajući se poslednje lepe stvari koju je video to jutro i dominantne situacije koja mu je presudila. Da li je to pravi ili pogrešan izbor, svakako najskuplje plaćen, ostaje na gledaocu da oseti.“ kaže autor pesme i frontmen benda Vukašin Marković i dodaje: „Pesma “Putevi” su razgovor sa samim sobom.

U 4 ujutru na autoputu, doduše na motoru, kad je put ispred dovoljno “siguran” da se “misli” na nešto drugo u tom trenutku. Rasuto i bez mnogo odgovora, ali intenzivno, otvoreno, pomalo i sramno, u vrtlogu mana, briga, želja i očekivanja. Nagonska reakcija na paniku koju nosi savremeni svet i svepristunost prebrzog protoka vremena. Oda ličnim slabostima u varljivoj trci sa sekundama. Koja je to “šaka”pravih izbora koje treba doneti kako bih došao do zrna spokoja, i kako se izboriti sa tonom pogrešnih. Iskrena i nervozna introspekcija, kojoj brzina obrtaja nažalost nikako ne čini uslugu, već samo podiže uzbuđenje i na jedan grozničav način tera čoveka da se suoči sa svojom neizbežnom prolaznošću.“ zaključuje Vukašin.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.