PREDSTAVLJENA MUŠKA PROLEĆNA KOLEKCIJA HILFIGER EDITION ZA 2017.

PREDSTAVLJENA MUŠKA PROLEĆNA KOLEKCIJA HILFIGER EDITION ZA 2017. NA NEW YORK FASHION WEEK-U

Američki modni & lifestyle brend TOMMY HILFIGER je u okviru njujorške nedelje mode predstavio mušku prolećnu kolekciju HILFIGER EDITION za 2017. godinu. Ona odaje počast ikonama moderne odeće. Kolekcija doseže izvan okvira poznatih formi i kodova klasicizma, uzimajući bitne komade iz bogate arhive, a Tommy Hilfiger ih pomera korak napred. Svaki komad ima svoju vrednost i predstavlja zaokret ka tradiciji gde američko nasleđe sreće pop kulturu. Za proleće 2017. godine, primećuje se uticaj sportskih elemenata mode 70-tih kao i siluete Ivy League koje su neznatno adaptirane; proporcije su različite a detalji otkrivaju nove kreativne mogućnosti.

LOOK 05

Printovi su njen kamen temeljac. Floral, bandana i linearni paterni prikazuju neočekivane varijacije koje daju svežinu, a primetni su u formi pačvorka. Odela i pižame su podjednako spontani i krojački vešto izrađeni te prevazilaze uobičajene uparene komplete sa dodatkom printa tropskih biljaka. Odeća poprima casual notu u sportom inspirisanim komadima kao što su modeli pulovera i barakuda, dok su teksas jakne kropovane što im daje gotovo radnički šmek. Trikotaža se drži svojih okvira ali su primetne inovacije u kroju.

Košulje i čino pantalone predstavljaju temelj HILFIGER modnog rečnika, ali njihovi krojevi su ovoga puta predimenzionirani. Za ovu sezonu Tommy Hilfiger prikazuje postavu svrsishodnih esencijalnih komada koji će muškarcima pomoći da odaberu idealnu odevnu kombinaciju. “Naša prolećna Hilfiger Collection za 2017. godinu predstavlja fuziju američkog nasleđa I elemenata pop kulture”, izjavio je Tommy Hilfiger. „Utemeljena je u našem nasleđu uz dosta smelih printova, pop kolorita, prožeta studentskim i atletskim elementima koji su modernizovani kako bi odali počast odeći modernog muškarca!“ Na nesvakidašnjoj promociji među celebrity gostima su se našli model Johannes Huebl, kolumbijski pevač J Balvin; model i zvezda Vine-a Neels Visser; glumci Colton Haynes I Shiloh Fernandez; DJ Brendan Fallis i muzičar Mayer Hawthorne.

Glumac Jerry O’Connell je nosio plavo odelo na jednodelno kopčanje uz belu košulju i bele kožne patike. Model Eric Rutherford se opredelio za plavo denim-laneno odelo na dvoredno kopčanje uz ponoćno plavu košulju i šorc sa palma printom. Muzičar Travis Mills je za ovu priliku obukao navy striped jaknu, white/navy striped džemper i crn skinny jeans iz jesenje Hilfiger Edition.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.