PREDSTAVLJEN LOOKBOOK NOVE KOLEKCIJE ADRIANA RAJČIĆ DESIGN

Adriana Rajčić Design sa zadovoljstvom predstavlja lookbook za novu kolekciju haljina predstavljenih na prošlotjednoj manifestaciji Riječke stepenice. Riječ je o modnom brendu iza kojeg stoji mlada dizajnerica Adriana Rajčić koja je sve svoje kreacije samostalno osmislila, dizajnirala i izradila. Nova kolekcija pod nazivom „Friday I’m in love“ sastoji se od kratkih i dugih svečanih haljina. Jednostavni krojevi uz razigrane, vesele boje misao su vodilja nove kolekcije, a svaka kreacija ukrašena je zlatnim ili srebrnim detaljem. Rezultat su elegantne haljine nosive u svim svečanim prigodama.

„Moj dizajn karakteriziraju vesele boje, a to sam htjela prenijeti i u ovu kolekciju. Inspiraciju sam pronašla u skicama koje sam izrađivala za vrijeme studija u Zagrebu na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. U to vrijeme bilo mi je poprilično teško pronaći haljine koje bi odgovarale mom stilu. Htjela sam nešto što je veselo, a opet elegantno i profinjeno. Izuzetno mi je drago što su žene i djevojke to prepoznale tijekom predstavljanja na 11. Riječkim stepenicama te se nadam da će jednako reagirati i svi oni koji će zaviriti u novi lookbook.“, izjavila je dizajnerica Adriana Rajčić.

Modeli Petra Šutej i Nina Briški u haljinama iz nove kolekcije spremno su pozirale mladoj fotografkinji Ivi Kjær koja potpisuje fotografije novog lookbooka. Njen romantičan, bezvremenski stil prepoznala je dizajnerica Adriana Rajčić te je ostvarena uspješna suradnja na zadovoljstvo obiju strana.

„Nova kolekcija haljina Adriana Rajčić Design odiše ženstvenošću i romantikom s kojom se može poistovjetiti svaka žena. Bajkoviti ambijent u starom dijelu Novog Vinodolskog pridonijeo je atmosferi koju sam željela prikazati na fotografijama. Sanjive su i nježne baš poput haljina koje smo prezentirali. Zadovoljna sam rezultatima te se veselim budućoj suradnji s Adrianom.“, izjavila je Iva Kjær, fotografkinja i blogerica koja živi i radi na relaciji Hrvatska – Danska.

Materijali korišteni u novoj kolekciji su saten, jersey, muslin i viskoza što čini haljine ne samo lijepima nego i udobnima za nošenje. Cijene su dostupne na upit, a za sve eventualne preinake Adriana Rajčić Design stoji Vam na raspolaganju.

O Adriana Rajčić Designu

Adriana Rajčić Design modni je brend osnovan 2016. godine u Delnicama. Od tada su radovi i kolekcije dizajnerice Adriane Rajčić prezentirane na Balkan Art Fashion Event (BAFE) 2015, Riječkim stepenicama 2016. i 2017. godine kao i samostalnoj reviji održanoj krajem 2016. u Delnicama. Modni brend Adriana Rajčić Design registriran je kao obrt za sve vrste krojačkih usluga, od izrade vlastitog dizajna do krojačkih popravaka.