Učinkovita spona ženskog poduzetništva i domaće celebrity zvijezde Barbara Šegetin promovira za američko tržište hrvatske beach party kupaće kostime

Zahvaljujući besprijekornoj liniji, ali i ljepoti, kao i marljivosti i disciplini koju je iskazala tijekom zahtjevnog foto-shootinga, Barbara Šegetin postala je promotorica i nositeljica kampanje dizajnerskog branda Agjamal, kolekcije kupaćih kostima Tropical glow, casual odjeće i večernjih haljina na američkom tržištu, mlade poduzetnice Martine Kuntić, magistrice ekonomije iz Križevaca i vlasnice tvrtke Dimora d.o.o.

Kako bi se dočarala pustinja Mojave u kojoj leži Las Vegas, prvi grad u kojem će se „preko bare“ već polovicom kolovoza ove godine promovirati i prodavati beach party kupaći kostimi dizajnirani, ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, Barbara Šegetin snimila je cjeloviti photo book za tržište Sjedinjenih Američkih Država u našoj domaćoj „pustinji“ – Đurđevački pijesci.

– Barbara je pozirala u modelima kolekcije pod nazivom Tropical glow koja sadržava 12 posebno dizajniranih kupaćih kostima. Make up je radila Sanja Grbić, a hair style osmislila je Jasna Preradović. Budući da u Hrvatskoj nema proizvodnje beach party kupaćih kostima za koje sam se ja odlučila, a slično je i na američkom tržištu, sretna sam što mi se otvorila prilika da u kolovozu ovu liniju promoviram s Barbarom Šegetin na američkom tržištu za što sam dobila i zeleno svjetlo potencijalnih investitora – najavila je Martina Kuntić, vlasnica i pokretačica branda Agjamal čiji se kupaći kostimi u promociji Barbare Šegetin već nalaze na hrvatskom tržištu i mogu se naručiti putem socijalnih mreža Facebooka i Instagrama te web shopa na www.agjamal.com, a uskoro će se naći i na tržištu SAD-a.

– Investitori su ocijenili kupaće kostime Agjamal jako seksepilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru. U ulozi promotorice takvog stila mojih kupaćih kostima upravo se savršeno snašla Barbara Šegetin, što će sigurno prepoznati i američko tržište – zaključila je Martina.[Best_Wordpress_Gallery id=”143″ gal_title=”martina Kuntic”]