Modni studio Nataša Župac iz Vrnjačke Banje postoji već šest i po godina. Imidž koji ovaj brend stvara je stil realne žene, koja je aktivna i poslovno i socijalno, koja je samouverena i svojim stavom se izdvaja iz mase po smelosti. Na prvom mestu dama, nežna i odmerena, a takođe i vrlo snažna, uspešna i samosvesna.

Deo nove kolekcije prikazan je na nedavno održanoj modnoj reviji u kraljevačkom Domu vojske, na kojoj su svoje proizvode predstavili mladi kreatori i preduzetnici raškog okruga. Ovaj dogadaj bio je pravo društveno osveženje u Kraljevu, jer je veliki broj posetilaca želeo da vidi šta mladi i kreativni ljudi žele da prikažu. Ovakvi dogadjaji, stvaralaštvo i ideje umetnika mogu da nadahnu i druge da se pokrenu u tom pogledu.

Kolekcija Nataše Zupac sa radnim nazivom ’Shine up’, inspirisana je novogodišnjim raspoloženjem pa takvu poruku i želi da uputi svim damama ’Zasijajamo’!

Mnogi bi pomislili da tom sjaju doprinose sljokice i cirkoni, ali njih u ovim modelima ima zaista minimalno, tek da se njima ispostuje tradicija. Sjaj koji se nudi je u sofisticiranim i luksuznim komadima I vrlo smelim kombinacijama materijala i detalja.