Pozitivan primjer u BiH: Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

Studio 387 je domaća, kreativna digitalna agencija fokusirana na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja svojih klijenata.
Agencija postoji od 2007. godine i od tada pa do danas je uspješno realizirala mnogobrojne projekte kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu.
Kada je odnos s klijentima u pitanju, vlasnica i direktorica agencije Sabina Bajrić naglašava:
„Naš fokus temelji se na kvaliteti. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije, te smo zbog toga svoje poslovanje fokusirali na prijateljski pristup s klijentima.“
U mjesecu septembru ove godine, shodno potrebama klijenata i promjenama na tržištu, tim agencije Studio387 odlučio je proširiti svoje kapacitete i pokrenuti marketinški odjel uz koji agencija klijentima osim usluga informatičkog inženjeringa i grafičkog dizajna nudi i usluge digitalnog marketinga, fotografskih i videografskih usluga te kreiranje brenda od samog početka.
„Marketing – kada ga shvatamo u pozitivnom smislu, kao način razmišljanja o potrebama raznih kategorija potrošača kojima se obraćamo, danas je skoro pa neophodan u svakoj djelatnosti, a naročito u modnoj industriji.“


Digitalizacija Vašeg biznisa za vrijeme pandemije COVID-19
Posljedice pandemije COVID-19 učinile su da na našem tržištu u BiH prisutnost na online platformama postane sveopća potreba, jer je upravo to postao jedan od najbržih i najsigurnijih načina prezentacije svih poslovnih djelatnosti.
Dobra prisutnost na internetu Vas može razlikovat od konkurencije i može dodatno unaprijediti Vaše poslovanje i povećati Vaš profit.
O izgradnji brenda i komunikaciji s potrošačima, marketing menadžerica agencije Studio 387, Dina Hadžajlić izdvaja:
„Postoji više faktora koji utječu na izgradnju brenda, no najvažnije je uspostavljanje prisne, možemo reći i emotivne veze s potrošačima. Drugim riječima, možete određeni brend i proizvod besprijekorno osmisliti i dizajnirati, ali nećete postići uspjeh ukoliko komunikacijom ne doprete do svojih potrošača, ako vas oni ne prihvate. Tim agencije Studio 387 upoznati će Vas sa ogromnim mogućnostima digitalnog marketinga i kreativnog komuniciranja, kroz koje ćete se upotrebom fotografija, animacija, videa, boja i muzike približiti potencijalnim kupcima.“
Iz agencije Studio 387 pozivaju na saradnju sva pravna i fizička lica koja žele digitalizirati svoje djelatnosti, početi poslovati online i unaprijediti svoje poslovanje.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.