Po prvi put organizovan Designers Christmas Trees

U saradnji sa Mercator Centrom, ove godine Serbia Fashion Week i magazin Hello, prvi put organizuju projekat Designers Christmas Trees.
Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu. Jelke poznatih dizajnera posetioci Mercator Centra biće u prilici da vide od 1.12. u Novom Sadu, a od 2.12. u Beogradu. Izložba koju će pratiti animacije za odrasle i decu, biće postavljena do 15. januara 2016. godine.
Poznati dizajneri će lično predstaviti svoje jelke, pričati o svojoj inspiraciji i družiti se sa posetiocima.Pored poznatih dizajnera iz Srbije kao što su Zvonko Marković i Bata Spasojević, posetiocima Mercator Centra će se predstaviti jelke koje su dizajnirali Agatha Ruiz De La Prada i Jean Paul Gaultier. Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.
Pozivamo Vas da sutra 2.12. od 12 sati u Mercator Centru Novi Sad dođete na otvaranje i vidite jelke sledećih dizajnera:  Danijela Božić, Marija Šabić, Dušica Župnjak/PRIK, Zorana Miličić, Marko Marosiuk i Dragana Rakita.

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”merkator”]

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.