Connect
To Top

Pet pitanja za Minelu Lendo

FM42: Kako izgleda tvoj dan?
Moj dan počinje rano, zbog obaveza prema fakultetu. Spremam se i odlazim. Izmedju vježbi i predavanja imam pauzu koju iskoristim za doručak i kafIcu. Po završetku idem kući. Volim kada dodjem kući da odmorim uz muziku. Poslije toga spremim se i idem u shopping. To je moja najveća strast i to definitivno obožavam. Sve te stvari koje vidim i probam mi poprave dan i raspoloženje. U svakom slučaju uzivam u obilasku i gledanju nekih novih kombinacija. Shopping je za mene idealno potrešeno vrijeme i relaksacija. Bilo da idem sama ili sa društvom.

FM42: Da li odjevne kombinacije biraš po raspoloženju?
Naravno da ne biram po raspoloženju, nego jednostavno što mi se tog dana nosi to i oblačim. Posebnu pažnju posvetim naočalama, nakitu i šalu, a uz sve to mi je bitan i dobar parfem i naravno frizura. Kad krenem sa oblačenjem to nekako ide samo po sebi. Kažu da sam uvijek imala stila.Ustvari neki svoj fazon,spojivo sa nespojivim u mojim očima ispadne dobro. Uzžvam u garderobi i veoma vodim računa o oblačenju. Ćak i kad je ne obavezno i kod kuće volim da sam u dobrim stvarima. Bar se nadam da to izgleda dobro.

FM42: Tvoj omiljeni kozmetički proizvod?
Kao i svaka djevojka i ja uživam u kozmetičkim proizvodima. Veoma mi je važno da kozmetika bude kvalitetna, s obzirom da je koristim svaki dan. Volim dobar puder, maskaru sa kojom istaknem oči. U moje omiljene proizvode definitivno spadaju puder L’oreal true match,maskara Maybelline i svakako neizostavni D&G parfem the only one. Volim da to bude blago i profinjeno. 

FM42: Opiši nam tvoj stil oblačenja?
Moj stil oblačenja ne bih svrstala ni u jednu kategoriju posebno. On je svojstven samo meni. Volim dobru obuću i ona prati moj stil. Veoma vodim računa šta kupujem i ne gledam na cijenu. Samo mi je bitno da budem zadovoljna sa tim, i da se uklapa u moj stil. Ne mogu da kažem da se sportski oblačim niti previše elegantno, ali ja to nekako spojim kombirniram od svega po malo, i na kraju sam zadovoljna što i jeste cilj.

FM42: Odjevna kombinacija koju nikada ne bi obukla?
Znate kako kažu, nikad ne reci nikad. Ali naravno uvijek postoji nešto što ne volite, nešto u čemu se ne pronalazite i ne osjećate dobro. Recimo duge haljine, bilo da su uske ili široke nikada ne bih obukla. Takodjer nikada ne bih obukla ni trapez pantalone, kao ni široke majice. Ali nesto specijalno se ne vidim ni u dugoj bundi. Smatram da to meni ne stoji, što ne znači da je tacno. Jer na kraju krajeva ukusi su različiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Interview42

more posts