PARFOIS ZA NOVA MODNA PUTOVANJA za proleće-leto 2016

FashionMag42 predstavlja Portugalski modni brend vrhunskih modnih dodataka, dostupan na prodajnim mestima  Parfois u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao i u radnjama Sportina, za nadolazeću sezonu proleće-leto 2016 pripremila je kolekciju kojom je prikazana  »ženu na putovanju«. Nova kolekcija predstavlja ženu koja je samouverena, nezavisna i pre svega – stvarna.

Modni brend svojom kampanjom Na putovanju, koja je snimana u napuštenom području vulkana Teide na ostrvu Tenerife, priča o ženi koja planira svoje putovanje bez obzira na prošlost. Ta žena se kreće putevima koji vode kroz pustinjski krajolik, jedinstveno i fascinantno. Sama odlučuje gde ide, čime pokazuje svoju beskonačnu moć i slobodu.
Parfois je uspeo da pokaze svestranost artikala najnovije kolekcije time što simbolizuje četiri različita puta u nepoznato. Ta četiri puta stvorena su da upotpune svaka svoj tip žene.

Romantična devojka sa cvećem
Jedan od glavnih trendova kolekcije proleće-leto 2016. biće torbice sa printom i bogati šalovi sa zapadnim uticajem cvetnih motiva i pastelnih tonova i crnom bojom kao pozadinom. Akcenat je i na vintage nakitu sa dodacima od antičkog zlata i nepravilnim kamenjem koje podsjeća na vitraže iz doba art deco.

Urbana i mladalačka
Mladalačka strana kolekcije prikazana je u torbicama nedovršenog izgleda. Za nju je značajan vrlo velik nakit sa komadima obojane smole i kamenjem u boji, koje podseća na divovske cvetove, u kombinaciji sa nešto više stilizovanim i jednostavnim komadima, sa ključnim detaljima od srebra ili zlata.

Elegantna i minimalistička
Opisuju je minimalizam i profinjenost. U sledećoj sezoni ova žena nosiće torbice svetlih boja sa animal printom i diskretnim grafikama. Nakit oponaša geometrijske printove i dodaje im poludrago kamenje i brušene dodatke od zlata ili srebra, a najviše paznje privlače minđuše inovativnih oblika.

Etnička i plemenska
Poslednji Parfois trend donosi torbice obogaćene kamenjem, vezovima, kuglicama, resicama, etničkim i animalprintom. Oni se stapaju sa materijalima kao što je reljefna koža, antilop i svila. Nakit izgleda kao ručni rad i udružuje pletiva, prirodno kamenje i perje. Sandale možete birati sa platformom ili ravne. Aplikacije od perlica, resica i slamnatih trakica, savršeno dopunjuju plemenski i etnički izgled.Moderne torbice, marame, kaiše i nakit kolekcije proleće-leto 2016. možete pronaći u Parfois radnjama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao i u Sportina radnjama širom Srbije.
Predstavnicima medija rado ćemo proslediti i dodatne fotografije ili požajmiti artikle iz najnovije Parfois kolekcija za fotografisanje.

PARFOIS 01 (32) PARFOIS 01 (24)  PARFOIS 01 (22)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.