OZBILJNO ZABAVNA KAPSULA KOLEKCIJA TOMMY JEANS x LOONEY TUNES® IZ KOJE ŽELIMO BAŠ SVE

 

 Tommy Hilfiger i Warner Bros. predstavljaju limitiranu kolekciju koja će nas vratiti u detinjstvo

 

Duško Dugouško, Patak Dača, Ptica trkačica, Tweety, Tasmanijski đavo i ostali članovi Looney Tunes družine glavni su junaci nove kapsula kolekcije iza koje stoje dva kultna američka brenda Tommy Hilfiger i Warner Bros.

 

“TOMMY JEANS Looney Tunes® kapsula je uzbudljiva mešavina dva brenda koja odišu mladalačkom energijom i optimizmom”, rekao je Tommy Hilfiger povodom lansiranja kolekcije. Živopisni animirani likovi, koji bude nostalgiju za najboljim danima našeg detinjstva, pravo su oličenje neustrašivosti, različitosti i autentičnosti – vrednosti na kojima počiva TOMMY JEANS.

Kolekcija je inspirisana streetwear estetikom 90-ih godina i donosi majice i dukserice u mornarsko plavoj, pastelno rozoj, sivoj i beloj boji, sa vibrantnom Looney Tunes grafikom u prvom planu. Zvezde nove linije su specijalni TOMMY JEANS denim komadi sa aplikacijama crtanih junaka, kao i cropped duks ukrašen Looney Tunes printom koji će uneti dozu humora i optimizma u naš prolećni stajling.

Kampanju je zabeležio poznati fotograf Jack Henry Bridgland u kojoj glavnu ulogu imaju britanski muzičari Jesse James Solomon i Joy Crookes. Multimedijalni umetnik Francois Dourlen kreirao je seriju vizuala u svom prepoznatljivom ‘smARTphone’ stilu, koristeći iPhone da predstavi šarmantne crtane likove u stvarnim situacijama.

Odabrane modele iz TOMMY JEANS Looney Tunes® kolekcije možete pronaći u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centru Rajićeva i Fashion&Friends u šoping centru Ušće, a uskoro i na online shop-u www.fashionandfriends.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts