Connect
To Top

Otvorena prva SUPERDRY radnja u Bukureštu

OD OVOG OKTOBRA SUPERDRY PRISUTAN I U PREDSTONICI RUMUNIJE

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH BRITANSKIH BRENDOVA OTVARA RADNJU U BUKUREŠTU

Prepoznat širom sveta, SUPERDRY odlikuju autentična starinska pranja, jedinstveni vintažni detalji, ručno izrađena grafika i prilagođeni raznovrsni stil. Od ovog oktobra, brend će građanima Bukurešta ponuditi odeću i obuću iz najnovijih kolekcija. SUPERDRY vam omogućava da svaki komad odeće nosite na svoj način i daje vam slobodu da ispričate vašu priču. Za kreiranje odevnih predmeta koriste se pristupačni, prepoznatljivi i savremeni materijal

 

Nova SUPERDRY radnja otvorena je u najposećenijem tržnom centru u Bukureštu, AFI Cotroceni, a u svojoj ponudi, pored pristupačne odeće premium kvaliteta, sadrži obuću i aksesoar. Kao najveća radnja ovog brenda u Rumuniji, prostire se na 132 m², a uređena je u skladu sa najnovijim konceptom SUPERDRY-ja.

Superdry je istinska britanska priča o uspehu sa više od 500 brendiranih maloprodajnih lokacija u preko 50 zemalja. Široki asortiman proizvoda omogućio je brendu da proširi grupu svojih kupaca na one koji imaju jedinstven stil, cene kvalitet i obraćaju pažnju na detalje.

Zvanični distributer SUPERDRY-ja za Rumuniju je Fashion company, koja ovaj brend zastuplja u državama regiona, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a kompanija u svom vlasništvu ima oko 100 maloprodanih objekata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fashion42

more posts