Connect
To Top

OTVORENA NAJVEĆA REPLAY RADNJA U BUKUREŠTU

OTVORENA NAJVEĆA REPLAY RADNJA U BUKUREŠTU

Fashion Company nastavlja ekspanziju na tržište Rumunije

Italijanski modni brend Replay otvorio je svoju najveću monobrend radnju u jednom od najposećenijih shopping mall-ova u Bukureštu, AFI Cotroceni. Radnja se prostire na 120 kvadratnih metara, a opremljena je u skladu sa smernicama Replay-a, sa fokusom na emocije i odnos sa potrošačima.

Od 10. oktobra, prestonica Rumunije je bogatija za jedan od najpopularnijih modnih brendova, a građani Bukurešta imaće priliku da odaberu i kupe najatraktivnije komade odeće i obuće. Replay je dostupan za sve ljubitelje casual i urban look-a, a brend je poznat i po izuzetno kvalitetnom denimu. Nova Replay radnja ponudiće najnovije modele odeće, obuće i aksesoara za žene i muškarce.

Veoma smo ponosni što Fashion Company iz Srbije zajedno sa svojim strateškim partnerom firmom FASHION BOX nastavlja ekspanziju na tržište Rumunije gde je u perspektivi otvaranje još dve REPLAY radnje u najskorijem periodu. To je samo deo naših planova za područje Bukurešta u kojem će do kraja godine naša kompanija imati pet svojih prodavnica pozicioniranih u najposećenijim tržnim centrima kao što su Afi Controceni, ParkLake i Baneasa“, izjavila je Jasenka Stekić, direktor za marketing, korporativne komunikacije i razvoj koncepta maloprodaje grupe Fashion Company.

Osnovana 1981., Fashion Box S.p.A je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u sektoru proizvodnje i prodaje denima. Italijanska grupa sa sedištem u Asolu (Trevizo) stvara, promoviše i distribuira mušku, žensku i dečiju odeću, dodatnu opremu i obuću. Trguje pod brendovima REPLAY i REPLAY & SONS.

Zvanični distributer Replay-a za Rumuniju je Fashion company, koja ovaj brend zastuplja u državama regiona, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a kompanija u svom vlasništvu ima oko 100 maloprodanih objekata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fashion42

more posts