Connect
To Top

Održana promocija karmina Laza Lips

Održana promocija karmina Laza Lips

U Beogradu je održana promocija luksuznih karmina “Laza lips” renomiranog srpskog šminkera Dušana Lazića Laze, na kojoj su se okupile najlepše žene Srbije, Crne Gore i regiona. Posle godina rada kao šminker sa najvećim zvezdama i na najvećim projektima i nakon više nego uspešne škole šminkanja koja je iznedrila generacije talentovanih đaka, Laza je rešio da ostvari svoj dečački san.i da krene sa proizvodnjom šminke. To je u svetu normalna pojava, a na našim prostorima on je prvi šminker koji je pokrenuo sopstvenu proizvodju.LAZA LIPS je visoko kvalitetan ruž za usne koji se proizvodi u dve boje, uvek atraktivne i veoma nosive, crvena i bež boja ( perfect red i special nude). Pažljivo odabrani sastojci, dizajn i pakovanje ruža za usne koji doprinose jedinstvenosti ovog proizvoda, pružiće ženama neizmerno zadovoljstvo. Jednako je efektan i kada je jedini make up proizvod na licu i kada je sa kompletnom šminkom.

– Zadovoljan sam, jer sam pre svega ostvario svoj dečački san, oduvak sam želeo da damama posvetim mnogo više od pažnje koju im poklanjam. Na ovaj korak sam se dugo pripremao i posle napornog rada proizvod je u prodaji, u dve varijante perfect red i special nude, kaže Dušan Lazić Laza.

Lazu je inspirisala njegova baka, koja je govorila: ” Našminkaj se, stavi karmin”, a on je odlučio da baš on bude prvi koji će lansirati, a planira da se nadoveže na još mnogo drugih proizvoda.Dve boje koje ističu prirodnu lepotu i senzualnost su upravo boja kože i crvena. Nosioci kampanje su pevačica Ilda Šaulić i manekenka Ljiljana Šoškić. Karmin će moći da se kupi u ulici Kralja Petra 36. u Beogradu ili online na: www.lazamakeup.com

[Best_Wordpress_Gallery id=”42″ gal_title=”Dusan Lazic”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Beauty42

more posts