Connect
To Top

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti

PUT LEPOTE VAŠE KOŽE

Aktuelni ciklus Eucerin® Programa lojalnosti kao poklon vam donosi Eucerin® Ph5 losion za pranje i Eucerin® Ph5 losion za negu tela.

Vreli letnji dani, koji po temperaturi i vlažnosti vazduha podsećaju na tropske, prijatniji su uz češće tuširanje. Ali, ukoliko pri tome ne vodimo računa da voda kojom se rashlađujemo bude mlaka, a sredstva koja koristimo adekvatna, može se dogoditi da izazovemo suprotan efekat – isušivanje kože praćeno perutanjem i iritacijama.
Preparati iz Eucerin pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.

Eucerin® pH5 Losion za pranje i Eucerin® pH5 Losion za telo dva su od niza preparata za kompletnu higijenu i negu koje sadrži ova linija.
Uz sakupljanje poena putem aplikacije Eucerin®Put lepote do 30.septembra možete ih dobiti kao poklon!
Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i uz posebne pogodnosti kupovine i atraktivne poklone obezbedite svojoj koži dodatnu negu i hidrataciju.


• Da biste krenuli na svoj Put lepote neophodno je da sa Google Play ili Apple Store besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje. Nakon registracije postajete član digitalnog Eucerin® Klubu lojalnosti.
• Fotografišite račun i skenirajte bar-kod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva. Na ovaj način registrovana kupovina donosi Vam određeni broj poena, koji Vam obezbeđuju pogodnosti kupovine i atraktivne poklone:
• Ukoliko ste već član digitalnog Eucerin® Kluba lojalnosti lakši i brži put do poklona obezbeđuju vam i poeni koje ste sakupili do sada, jer njihovim sabiranjem prelazite u viši, srebrni ili zlatni status, kada vam je za ostvarivanje prava na poklon potreban manji broj poena.
• Ciklus Eucerin® Programa lojalnosti traje do 30.septembra, a za ostvarivanje prava na poklon, potrebno je da sve kupovine obavite u jednoj apoteci. Više informacija saznajte od svog apotekara, na sajtu eucerin.rs ili FB i Instagram strani Eucerin Srbija.

SAVET PLUS: U aplikaciji Eucerin® Put lepote dostupan vam je niz posebnih usluga među kojima je i kviz o izboru preparata za negu lica i zaštitu od sunca prema individualnim potrebama vase kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Beauty42

more posts