Nova kolekcija Whisper of Nature slavi pastelne boje

Proljeće je doba buđenja kad je sve prepuno procvalih voćki i latica predivnih pastelnih boja. Upravo je taj prizor i tu energiju Hana Dervović, dizajnerica nakita brenda Whisper of Nature pretočila u Bloom Bangles, proljetnu kolekciju narukvica.
Novi element je bakrena čekićana žica koja svojim roskastim sjajem odlično pristaje uz moćne kristale pastelnih boja koji potiču na djelovanje, daju samopouzdanje i bude kreativnost. Uz ove narukvice osjećat ćete se kao da nosite mirisno rascvalo cvijeće oko ruke koje vas inspirira i potiče da slijedite snove.

Inspiriraj se narukvica
“Život je pun ljepote i čarolije na svakom koraku. Pronalazim inspiraciju svuda oko sebe i živim život ispunjen kreativnošću i ushitom.”
Ova narukvica potiče kreativnost i intuiciju, povezuje vas sa suptilnim energijama stvaralaštva i profinjuje percepciju, daje vam samopouzdanje da slijedite svoju viziju.

Procvjetaj narukvica
“Osjećam kako se u meni bude snaga i energija, sprema sam za nove početke i izazove.”
Ova narukvica budi vašu pravu prirodu, ljubav, ljepotu i hrabrost. Pomaže vam da budete svjesna svojih vrijednosti i snage te da procvjetate u punom sjaju.

Osjeti radost narukvicatg
“Pronalazim radost u svakom trenutku, ona me ispunjava i širi se dalje poput cvjetnog mirisa nošenog vjetrom.”
Kristali bude životnu radost, pomažu nam da cijenimo sve lijepo što nam život donosi. Potiče strpljivost i otvorenost kao i suosjećanje prema drugima.

Bakrena narukvica

Elegantna narukvica od bakra oblikovana čekićanjem. Savršeno upotpunjuje kombinaciju s ostalim Bloom narukvicama. Bakar pojačava djelovanje kristala i smatra se metalom energije i mentalne budnosti te povećava protok energije.

Pokreni se narukvica

“S lakoćom krećem u akciju i ostvarujem sve što poželim.”Ova narukvica daje vam samopouzdanje, vjeru u sebe i svoje sposobnosti te potiče na djelovanje.
Dopustite da vas ponese nadahnjujuća energija proljeća – probudite se, pokrenite se, inspirirajte se i osjetite radost. Procvjetajte s novim Bloom Bangles narukvicama.

*Za savršen look nosite ih više istovremeno.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.