Connect
To Top

Nova jesenska kolekcija torbi – hrvatski brend predstavio prekrasne modele

Stigla neodoljiva kolekcija Galko torbi za jesen 2020.

Ljeto lagano ide prema svome kraju, brendovi predstavljanju nove modne kolekcije. Vedre ljetne boje uskoro ćemo zamijeniti jesenskim nijansama. Tople nijanse jeseni će biti vidljive na odjeći, torbama i ostalim modnim dodacima.


Na tržište je stigla i nova kolekcija modnih torbi hrvatskog brenda Galko koju karakterizira neodoljiv spoj klasičnog i modernog. Kolekcija je puna modnih favorita za nadolazeću sezonu.

Torba je oduvijek bila jedan od ključnih komada u ormaru svake žene, modni je dodatak kojemu se posvećuje posebna pozornost. Odabir kvalitetne kožne torbe je uvijek dobra i isplativa odluka jer ćete je moći nositi godinama.

U novoj Galko kolekciji je bogata ponuda torbi za žene koje vole ženstven i profinjen stil. To je dio kolekcije kojim je brend i dalje ostao vjeran svome stilu koji slijedi već dugi niz godina. Posebno se ističu elegantne torbe u kombinaciji jednobojne kože i kože s animal printom te kombinacije s detaljima od kroko kože.
Ljubiteljice ležernijeg stila također će biti jako zadovoljne. Naime, jesenska kolekcija donosi inovativna dizajnerska rješenja poput hit modela ruksaka koji možete nositi i kao ruksak, i kao torbu.


Torbe su funkcionalne i različitih su veličina. Možete birati između malih torbica, dnevnih torbi srednje veličina, a tu su i veće, uvijek omiljene shopperice. Galko model shopper torbe dolazi u kombinaciji s atraktivnom kožnom kozmetičkom torbicom koju možete nositi i odvojeno.


Galko kolekciju jesen/zima obilježavaju neodoljive nijanse jesenskih boja: „trula višnja“, svijetlo i tamno crvena, prošarana smeđa, siva, ljubičasta, zagasita žuto-narančasta. Na ulicama ćemo zasigurno vidjeti puno lijepih modnih kombinacija koje će ovi modni dodaci učiniti posebnima.
Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko torbe su iznimne kvalitete, unikatne, funkcionalne, protkane tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.
Kada birate, birajte sa stilom.

www.galko.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fashion42

more posts