Monument za sva vremena!

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Sinonim beogradskog gostoprimstva proslavio 25. godina postojanja sjajnom žurkom u novootvorenom “Ruskom caru”
U obeležavanju ovog jedinstvenog jubileja – Monument je prešao magični put od prvog, legendarnog restorana u neposrednoj blizini istorijski dragocenog zdanja Hamama Kneza Miloša u ulici Admirala Geprata – po kome su svi dalji lokali dobili svoje ime – do statusa jednog od vodećih ugostiteljskih brendova u Srbiji, pritom ostavši veran svom originalnom konceptu i misiji. “Dobro raspoloženje i (još bolja) hrana” od srca ponuđeni stotinama hiljada gostiju kroz godine – od bašte u hladu vremešnog platana pored Hamama do velelepnih svodova kultnog “Ruskog cara” – i dalje pružaju zadovoljstvo i inspirišu osnivače i obožavaoce Monumenta svih generacija.

“Nadam se da smo uz Monument ulepšali naš grad, poklonili vam brojne lepe ambijente i nezaboravne trenutke u njima – i zato večeras ponosno sa vama delimo našu sreću – u momentu kada započinjemo novih 25 godina našeg postojanja!” pozdravio je zvanice Miloš Đorđević u ime domaćina.

Marko Louis i Miloš Đorđević

Dan koji je od 22. avgusta 1996. počinjao sa doručkom u Monumentu, u kome su redovni domaći i strani gosti uživali u sjajnim salatama, pijadinama, picama i neprevaziđenom čizkejku – i sada je deo načina života njegovih prijatelja i poklonika, koji su došli da se u slavlju evociraju sećanja na četvrt veka ove “institucije” beogradskog gostoprimstva i prenesu najbolje želje za godine koje slede.
U prelepom ambijentu moderno restilizovanog “Ruskog cara” – i uz poseban tematski nastup St.Louis benda – osnivačima Monumenta su na jubileju uživo čestitale mnogobrojne zvanice iz sveta sporta, umetnosti, biznisa.

Đorđe Kortina
Milka Forcan
Danica Andonov i Miloš Đorđević
Mima Karadžić
Nenad Gladić Lepi Brka
Katarina Petrović Gastronomad

FOTO: Djordje Tomić

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

SNIMATELЈI U SRPSKOM IGRANOM FILMU

Izložba SNIMATELЈI U SRPSKOM IGRANOM FILMU Priredila MAJA MEDIĆ oktobar 2021 – januar 2022. Filmska galerija Dvorane Kulturnog centra Beograda (DKC), Kolarčeva 6 Izložba će,