Modni bloger Josip Grabovac nas vodi na magično putovanje u Afriku

Modni bloger Josip Grabovac nas vodi na magično putovanje u Afriku iispričanje posebno za fashionmag42 kakvi su mu dalji planovi.
FM42: Josipe, reci te nam kako je bilo na putovanju u Africi i koja je bila vaša misija?
Oduvijek u dubini sebe htio biti u misijama kao što je pomoć djeci Afrike za velike zajednice ili možda dođem do toga da baš ja kao ja od sebe privatno mogu pomoći…. to se ostvarilo da GLASMODE je toliko napredovao uz veliki trud mogao sudjelovati u misijama,pomoć djeci Afrike. Novci nisu toliko bitni, koliko je bitno dati zagrljaj iskren pun emocija jednom djetetu ovdje koji su pronađeni na ulici …Moja misija je bila da darujem 50 % dobiti od Glasmode osim tog darovao sam im srce…Imao sam priliku  uzimati djecu iz škole na cjelodnevno druženje, putovanja barkama na druge otoke i gradove Afrike, zajednička kupanja u moru.Ta djeca su surovi talent bez prilika, ali nikad nisu izgubili nadu, jer je to njihova svakodnevnica ( veliki, široki osmjeh, zubi koji sjaje tolikom bjelinom da ne možeš gledati u njih ). Meni su dali veliki poklon, veliku promjenu u meni kao i tradicionalni afrički ples kao i Capoeiru koju svaki dan prakticiram po jedan sat.
FM42: Imali ste prilikiu da učite dečke vašim barmenskim veštinama. Kako su se snašli? 
Svi već znate da moj prvi posao kojim sam se bavio više od 8 godina je barmen – mixologist, pa sam tako imao priliku podučavati afričke dečke svim koktelima za koje nisu ni znali da postoje.Ono što je interesantno je to da koktel koji uče ne trebam ponavljati više puta ( od prve shvate ) pa tako i naprave na najbolji mogući način.Sve se ne može prenjeti na papir  ( neke od iskustava sam odlučio podijeliti za medije,ostatak možete sa još mnogo fotografija i riječi naći uoravo na blogu Glas Mode i instagram profilu https://www.instagram.com/p/BbzYtO2hjjT/ Ono što je sigurno 1/1 da ću se vrati ovdje kao volonter ( sto je već potvrdjeno) i prvenstveno što sam dobio prijateljstva koja će trajati vječno.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.