Miloš Mićović: “Za modele je to jako važno, to vam je bukvalno posao …”

FM42: Miloše, kako ste se našli u svetu modelinga?
MM: Postojala je jedna škola za telente u koju sam na nagovor roditelja otišao, prvenstveno je bila audicija a potom sam otišao na kasting modnog studija “Click” i tako je sve počelo. Tu je počeo put koji je promenio moj život na bolje. 

FM42: Radili ste dosta kampanja i revija. Da li vam je neka ostala posebno u sećanju?
MM: Svaka kampanja je nosila nešo svoje lepo, neke nove ljude, neke nove dogodovštine. Ne bih ni jednu posebno izdvajao bas iz tih razloga, mada opet raditi kampanju pored mora u Crnoj Gori je mozda bila jedna od lepsih, jer na moru sam ja svoj.
 
FM42: Koliko vam je važno kako izgledate?
MM: Za modele je to jako važno,to vam je bukvano posao, sad sve zavisi od modela do modela i ulaganja u sebe, istko tako sve zavisi koliko taj neko to u stvari i želi.
 
FM42: Opišite nam vas stil oblačenja.
MM: Neko sam ko preferira džins i neku običnu majcu gore ili kožnu jaknu ,iz toga razloga nisam neki ljubitelj zime i hladnijih dana, ako pričamo o gradu.
 
FM42: Kada se ne bavite modelingom, šta vam okupira pažnju? 
MM: Muzika na svoj specifičan način, mislim da je moja droga, kao i zvuk žica gitare. Pevanje, tu nakališem svoju energiju. Pisanje kad se dogode neki momenti bilo loši ili dobri pa me inspirišu. Trening, kao nešto obavezno.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.