MATEYANEIRA Kolekcija Mellow F/W 2018/19

Editorijal za kolekciju Mellow radile smo s našim provjerenim team-om ljudi. Fotografije je radio Franjo Matković, make up Dajana Pajkić, za kosu je bio zadužen Mijo Majhen, a zaštitna lica ove kampanje su Hilda Halilović, Laura Medle i Franjo Vidović.

Ovog puta smo htjeli istaknuti dezene, krojeve i teksture odjevnih kombinacija kroz krupne kadrove, čiste fotografije i minimalizam.

Ovu kolekciju smo do sada predstavile na Bipa FashionHR-u i Ljubljana Fashion Week-u, a u 3.mjesecu ćemo je prezentirati i na showroom-u tokom Fashion Weekend Skopje, u sklopu europskog projekta United Fashion.

Kolekcija Mellow inspirirana je modom koju smo gledale na našim mamama tokom djetinjstva, sa željom da što prije odrastemo kako bismo baš takve kreacije i same nosile.

Zemljani tonovi, dezeni, kao i uvođenje novih modnih dodataka i muških odijela je nešto čime smo osvježile svoju estetiku.

Kao i uvijek, posebnu pažnju polažemo na kvalitet izrade i odabir materijala od kojih preovladavaju hladna vuna, kašmir, svila i koža.

Budući da radimo po mjeri- svi modeli iz kolekcije se mogu pogledati u našem showroom-u, u ulici Primorska 14, u Zagrebu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.