Marija Kilibarda predstavlja svoj brend nakita – KI

KI. Energija koja se nosi.
Marija Kilibarda predstavlja svoj brend nakita – KI

Marija Kilibarda je, pored svog redovnog posla, poslednjih nekoliko meseci vredno radila na brendu nakita, koji je nazvala KI. Osim što su to početna slova Marijinog prezimena, KI znači cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.

 

Ono što prvo zapazimo kod ovog nakita je forma i kombinacija crne i zlatne boje. ”Lavirint” je prva kolekcija KI nakita napravljena od različitih vrsta materijala koji su pažljivo uklopljeni, kako bi dali oblik priči koja stoji iza svakog komada.

 

Materijali su kombinacija pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla  koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije.
Dizajn je inspirisan klasičnim formama, tako da je stil nakita lako uklopljiv, uz bilo koju odevnu kombinaciju i za bilo koju priliku u toku dana i večeri.
Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete – zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

 

‘’S nestrpljenjem sam dočekala trenutak u kojem ću sa našim devojkama da udružim energije i odakle ćemo na dalje da sijamo zajedno. Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbudjena zbog svega što dolazi. ‘’ – kaže Marija.

 

Prva kolekcija KI nakita sastoji se od ogrlica, prstenja, minđuša i narukvica.

Editorijal za prvu KI kolekciju uradio je fotograf Miša Obradović.

KI nakit od danas je dostupan na sajtu www.ki.co.rs

Instagram: @ki.brands

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

EVROPSKI FUDBAL U ADA MALL-u

Tokom velikih sportskih takmičenja kada muškarci kao omađijani ostanu prikovani uz svoje TV ekrane, žene pronalaze zabavu za sebe. Ukoliko vam ovo teško pada jer

LETO NA HAVAIANAS NAČIN

Najpopularnije japanke na svetu Havaianas govore “leto” bolje od bilo kog drugog modela obuće. Sunce, osećaj slobode i šarene japanke s lakoćom nas uvode u