Marfur eko krzno: Otkrijte o čemu svi pričaju ovih dana

Marfur je modni brend inspirisan urbanim gradskim životom i etičkom modom. “Not Impressed” linija 2020/21 predstavlja vanvremensku kolekciju bundi, jakni i prsluka od najkvalitetnijeg francuskog i holandskog eko krzna. Ovi komadi su neizostavan detalj za zaštitu od zime i novi simbol modernih, samouverenih i ekološki odgovornih žena spremnih za pokret.


Inspirisane pozitivnim etičkim promenama u modnom svetu, majka i kćerka Vesna i Tijana Marović odlučuju da doprinesu očuvanju životne sredine. Dve Beograđanke osnivaju svoj modni brend kako bi ponudile nešto novo, kvalitetno, moderno i najbitnije – ekološki održivo.

Marfur predstavlja visokokvalitetno veštačko krzno koje izgleda, greje i na koži se oseća bolje od pravog. Marfur odlikuje jedinstvena elegancija koja svaki stajling podiže na novi nivo. Vanvremenske u eri uniformisanosti i masovne proizvodnje, Marfur bunde, jakne i prsluci su, kao ključni zimski komadi, osmišljeni da probude ženstvenost, individualnost i ekološku osvešćenost.

Odeća koju nosimo odražava svet u kome želimo da živimo. Marfur zbog toga posvećuje posebnu pažnju očuvanju životne sredine. Postupajući održivo u proizvodnim procesima i koristeći eko materijale, Marfur pozitivno utiče na globalno i lokalno okruženje, zajednicu, društvo i ekonomiju. Kako se ne bi stvarao otpad, ostaci materijala se koriste za šivenje modernih zimskih aksesoara za glavu. Kao brend koji prodaje najkvalitetniju eko odeću, Marfur podržava etički odgovoran modni dizajn, proizvodnju i kupovinu.

Pronađite ih u radnjama: FAB Living by Una, Krunska 50, Beograd П1 Concept Store, Kralja Petra 75, Beograd kao i na sajtu www.marfurfauxfur.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts