Maneken Aleksa Gavrilović, otkriva za FashionMag42 šta ga još zanima pored modelinga

FM42: Aleksa, kako ste se snašli u svetu modelinga?

AG: Smatram da sam se u svetu modelinga snašao dobro. U svakom poslu kojim sam se bavio uvek sam davao sve od sebe pa tako i u ovom. Naravno uvek može bolje, ali za to je potrebno vreme i strpljenje. Moram priznati da je ipak najzahtevniji od svih poslova, ali isto tako me čini srećnim, a to je najbitnije.

FM42: Imali ste priliku da radite u inostranstvu. Šta vam je donelo to iskustvo?

AG: Za mene rad u inostranstvu je doneo pre svega veliko iskustvo u odnosu sa ljudima. Naučio sam da procenim kako da se postavim i da pokažem šta želim, a to ranije nisam uspevao jer nisam bio u takvim situacijama kao što sam sada. Pored toga sam video i upoznao mnoge kulture, gradove i ljude koje nikad ne bih mogao da se nisam upustio u ovu priču.

FM42:Uradili ste dosta kampanja, da li je neka ostavila poseban utisak na vas?

AG: Ne mogu ni jednu da izdvojim, jer je svaka posebna na svoj način i čini me manekenom kakav sam danas. Svaki posao i putovanje te čini iskusnijim i gradi ti karakter. Zato sve sagledavam kao celinu.

FM42: Kada se ne bavite modelingom, čime ste okupirani?

AG:U slobodno vreme sve više čitam knjige koje nisam ranije mogao da smislim jer sam smatrao da je bolje da izlazim u kafice i vidjam se sa društvom. Shvatio sam da na ovaj način sebe činim svojom boljom verzijom i upoznajem sebe više. Pored toga volim da crtam što mali broj ljudi zna. Poštujem umetnike i žao mi je što nisam mogao prisustvovati jednom otvaranju galerije dok sam bio u Turskoj.

FM42: Koliko vam je važno kako izgledate?

AG: Meni kao osobi i nije toliko važno, ali je bitno voditi računa posebno kada se ide na kastinge ili kada pokušavate ostaviti utisak.Smatram da će se većina složiti.

FM42: Opišite nam vaš stil oblačenja.

AG: Moj stil oblačenja bih opisao kao drugačiji od drugih, jer ne želim da me smatraju za istog kao sve.Tako da pre odaberem nešto što neki smatraju previše upadljivim ali isto tako sa ukusom.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.