Mala bela majica by Fashion Beauty Rush

Nikada neću imati dovoljno belih majici i dovoljno farmerica. I nikada neću naći da kupim tu neku sasvim idealnu belu majicu, i taj savršen par farmerica. Želje i dileme svake od nas, pa makar bile na potpeticama ili ne. Sve ostalo je nekako samo trend. Bela majica i farmerice su stil. Nikada se o modi nije više pričalo, a opet nikada ona nije manje nudila. Pre neko veče, ispred mene koračaju dve devojke: nose identične cipele, u trendu naravno. Nose iste farmerice, ponovo u trendu. Ispeglane kose, i kratke jakne. Jedna je bila braon, jedna crna, ako se to računa. Identične.

U vreme kada ima više prodavnica odeće nego ikada, sve devojke su obučene paradoksalno isto. Nekada se dobra odeća kupovala u „Centrotextilu“, ali je bila preskupa. Ostala SFRJ konfekcija je bila iz one neke mode od nekoliko godina unnazad. U želji da ne izgledaju isto, u to vreme su devojke učile da šiju. Po istim šnitovima iz „Burde“, ali interesantno, nijedna stvar ne bi bila ista. Jer, jedan model može da se sašije od različitih materijala.

Sada postoji stotinu radnji, pa opet – ili mi je preširoko, ili prekratko, ili kvalitet materijala  nije taj. Da li je neophodno biti Zlatokosa? Potpuno je suludo priznajte, platiti parče krpe koju se možete baciti posle dva pranja. Tako smo i došli na ideju da napravimo te posebne bele majice od izuzetno kvalitetnog pamuka sa printom ispirisanim samim Magazinom Fashion Beauty Rush, kao i originalnim sloganima koji prate vajb svake od nas. To je onaj komad koji je univerzalan, za sve prilike ,originalan, prijatan i pre svega zaista pristupačan.

I to je samo početak i uvod u kolekciju Fashion Beauty Rush poglavlja. Kažu da je svaki početak težak i da neki budu teži od drugih. No kada znaš koliko hrabrosti i neobičnosti možeš celim srcem da smestiš u jedostavnost lepote kreće ples iz snova.

„Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj.“ Budite originalni i svoji. Uvek.

Autor teksta, Fashion Beauty Rush, za FashionMag42 magazin