Luminous Silk Hydrating Primer: Armanijev novitet za svilenkast sjaj kože

Giorgio Armani predstavlja Luminous Silk Hydrating Primer, koji priprema kožu i predstavlja savršenu podlogu za tekući puder, a može se nanositi i njega za definiranje i naglašavanje crta lica. Ovaj primer pridružuje se puderu Luminous Silk Foundation i dolazi u univerzalnoj nijansi.

Linija Luminous Silk utjelovljuje filozofiju osnivača branda Giorgia Armanija o naglašavanju prirodne ljepote. Proizvodi u ovoj liniji nadahnuti su finom teksturom satenske svile te ispravljaju i ujednačavaju ten za prirodan sjaj.

Novi primer tenu daje blistav sjaj prije nanošenja šminke te pruža osjećaj hidratacije, ugode i glatkoće. Koža predivno odbija i sakuplja svjetlost. Tehnološki napredna formula baze Luminous Silk Hydrating Primera pridonosi koži na različite načine.

Glicerin stvara blistav sjaj, bezbojnim polimerom i dvodimenzionalnim pigmentima učahurenima u kristale postiže se učinak uljepšavanja, a formula ulja u vodi daje svježu teksturu za izgled bez šminke. Novi primer se može nanositi kao podloga prije tekućeg pudera ili preko tekućeg pudera za definiranje i naglašavanje crta lica. Koža je hidratizirana i ugodna na dodir, čini se nježnijom i mekšom te izgleda sjajno.

*ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr