LOVELY Power of Love – nova kolekcija Lovely Bags

LOVELY Power of Love

Proleće pre proleća! Razigrana priča inspirisana ljubavlju, za mesec zaljubljenih stiže iz najljupkije radionice ženskih torbica u regionu – Lovely bags. Najnovije modele torbica, sa potpisom dizajnerke Marije Perić i njenog tima, predstavljamo i Vama.

Malu okruglu torbicu “Luna” predlažemo kao veliki prolećni “must have” koji ćemo često viđati u odlično iskombiniranim streetstyle outfitima.

Kako je ljubav slatka, nežna, strastvena, ženstvena, graciozna… tako svaki od ovih epiteta možemo da pridodamo novim modelima torbica. Boje, uzorci, oblici savršeno se nadopunjuju u lepoj modnoj prići o snazi ljubavi koja pokreće celi svet. Ljubičasta koja hrli prema boji sezone u nekoliko nijansi, smaragdno zelena, puder ružičasta i predivni cvetni print dominiraju kolekcijom.

Glitter torbica “Maja” najmanji je model koji smo do sada videli u ponudi brenda i definitivno će biti najbolji izbor po pitanju svečanih prilika.

Nosebag dizajnirana da bude ženstvena i praktična, “Ellie” će svakodnevnim kombinacijama dati posebnu dimenziju gracioznosti i upečatljivosti. Da iz Lovely bags svakom svojom kolekcijom misle i na potrebe poslovnih žena koje vole da su modno osvešćene, ovoga puta su potvrdili predstavljanjem modela “Ena”.  Sve koji su navikli na cool Lovelyce, mix boja, uzoraka i ukrasa, doći će na svoje jer “Lily” je sve to u jednom!! Za kraj smo ostavili model “Iva”, torba koja ispunja sve kriterijume kada su u pitanju zahtevi kupaca, od elegancije, veličine i praktičnosti do posebnosti.

“Za mesec zaljubljenih uvek želimo nešto posebno, ovaj put smo dali sve od sebe kako bismo bojama i dizajnom ispričali lepu priču o torbicama koje zaista svakodnevno radimo s puno ljubavi.”

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion), Novom Sadu (TC Mekrator) i Podgorici (TC Delta i u Njegoševoj ulici), a najnovije modele iz kolekcije, koji su bili privilegija samo naših poznatih dama, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda Lovely Bags.

[Best_Wordpress_Gallery id=”178″ gal_title=”Power of love”]

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.