LOVELY BAGS “THE STRENGHT OF A WOMAN”

LOVELY BAGS

“THE STRENGHT OF A WOMAN”

Savremena žena je istovremeno krhka i snažna, nežna i divlja… Da i omiljeni modni dodatak, torbica, može biti istovetan ženi, prikazali smo kroz najnoviju mini kolekciju Lovely Bags – “THE STRENGHT OF A WOMAN” koju simbolično predstavljamo u mesecu kada se obeležava i međunarodni Dan žena.

Nežne boje začinjene snažnim i upečatljivim detaljima, savršeno se nadopunjuju u novim oblicima omiljenih “Lovely bags” torbica. Nastavili smo dominaciju sa već nekoliko godina favorizovanim pastelnim nijansama, koje nas svake godine dodatno inspirišu. U kolekciji se nalazi i nekoliko predivnih torbica dinamičnog cvetnog etno printa za sve ljubiteljke efektnih uzoraka.

Luna Floral Beige

Ono čime smo ponovno pokušali oduševiti su pažljivo dizajnirani modeli koje smo razrađivali do savršenstva, kako bi ispunili funkcionalnost torbice do maksimuma. Model Luna, koji je predstavljen u prethodnoj “Lovely bags” kolekciji i rasprodan odmah nakon dolaska na police trgovina, poboljšan je i u ovoj kolekciji možete ga naći u brojnim pastelnim nijansama, kao i u cvetnom printu. Ova mala torbica garantuje da ćete biti zapaženi gde god se pojavite!

Poželeli smo i da novi modeli nose jednako graciozna imena kako i izgledaju.

LUNA floral pastel yellow

Dizajnerka Marija Perić je odlučila da naše nove lepotice nazove po najlepšim ženama koje su obeležile vek iza nas. Tako se sastalo neodoljivo društvo Lovelyca Merlyn, Sophia, Grace, Twiggy i Ava.

Kom tipu žene Vi pripadate i koja Lovely lepotica će postati Vaša nova ljubimica u novoj sezoni?!

LUNA floral red

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Shop-ovima u Beogradu (TC Stadion i Merkator Mall), Novom Sadu (TC Mekrator i TC Novi Sad), a od skoro i u Novom Pazaru, kao i širom Crne Gore. Najnovije modele iz kolekcije, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj web, Facebook i Instagram stranici brenda https://www.instagram.com/lovelybags_official/ Lovely Bags.

Preporučena cena modela: 3.990,00 RSD