Ljiljana Šoškić: Žena koja pleni svojom lepotom gde god da se pojavi!

FM42 magazin je porazgovarao sa  jednom od naših najuspešnijih manekenki koja nam je otkrila kako je uplovila u manekenske vode, kojih beauty saveta se pridržava i šta uvek nosi u tašni.


FM42: Kada si i kako uplovila u manekenske vode?

Sa 14.godina, tada je modna agencija došlala u moj grad i napravila kasting za nova lica. Nisam bila na kastingu, ali sam ušla da vidim kako to izgleda i tada me je primetio Marko Nikolić, jedan od naših najboljih šminkera. Usledila su pitanja ko sam i koliko imam godina, i uprkos mom protivljenju, jer želela sam da budem vojnik, počela sam da radim kao model.

FM42: Koliko je bitna podrška najbližih za uspeh?

Podrška  najbližih je bitna u svakom poslu, a ne samo u modelingu. Mama je želela da ja odlučim šta želim da radim nakon škole. Rano sam se osamostalila, tada je bilo lakše podneti odsustvo od porodice i kuće. Nikada se nisam pokajala što sam počela da radim kao model, opet bih. Proputovala sam svet i stekla puno prijatelja.

FM42: Čime si okupirana ovih dana?
Imam ćerku od 11.godina i sina od 3. godine, dan je prilično isti svakog dana, škola, sport, park, osim kada su raspusti, tada smo samo na moru. Uloga majke mi prija, uprkost tome što socijalni život nemam, ali moj život su moja deca.

FM42:  Kojih beauty principa se pridržavaš?
Samo i isključivo kreme, koje koristim još od 18.godine. Redovno čisćenje lica i korišćenje dobre šminke.Takodje, deca su mi dala regeneraciju, njihov smeh.

FM42:  Kako neguješ svoje telo?  
Treniram skoro svakog dana. Celog života. Bila sam atletičarka, tako da mogu da zahvalim sportu što i dan danas nemam nekih promena na telu.

FM42: Šta uvek imaš u tašni?

Kremu za usne, novčanik i žvake.

FM42: Poruka za čitaoce FM42 magazina.
Nemam poruku za sve, imam poruku za mlade devojke, devojčice. Manje šminke i bez botoksa. Ima vremena za sve. I bez cigareta.


Vladana Veljkovic
Vladana Veljkovic

Founder Editor in Chief

All author posts