Lisca uputstvo za sreću

Možda još nije vreme za novogodišnja obećanja koja većina nas daje sebi, ali svakako da nikad nije pogrešno vreme za sreću. Udobno se smestite i pridržavajte se uputstva.

1.  Uzmite vremena za sebe

Stanite i prodišite. Svet neće stati uzmete li nekoliko minuta odmora i posvetite ga samo sebi. Opustite se i razmislite šta vam nedostaje i šta je to što vam ulepšava svakodnevicu.

2.  Okružite se pravim društvom

Pozovite one koji vam najviše znače, one koji vas zasmejavaju i one sa kojima možete biti tačno takvi kakvi jeste – bez pretvaranja i opravdavanja. Napunite se pozitivnom energijom!

3. Bavite se sitnicama

Pobrinite se za male trenutke sreće; recite mami da je cenite i da je volite, pozovite prijateljicu na čavrljanje i nalakirajte joj nokte. Ili, iznenadite muža zavodljivim poklonom. Njihova sreća biće i vaša sreća.

 

4. Darujte sebe i svoje najdraže

Želje koje često izričemo u prazničim danima – veselje, mir, zabava, sreća – zapisane su i na dopadljivim Lisca brazilkama koje mogu biti simpatičan poklon. Pamučne ženske gaćice udobne su i privlačne, a crvena boja idealna je za postizanje praznične atmosfere. Uskladite se sa partnerom i njemu namenite bokserice iz “Happytime” linije. I naravno, više ideja za prijatna iznenađenja pronađite na prodajnim mestima Lisca.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.