Last minute make up look by Svetlana Sremčević

U poslednjem trenutku, dobijate poziv za proslavu Nove godine, kako bi izabrale pravi make up look tu smo mi da vam pomognemo da zablistate u novogodišnjoj noći.

Nakon što ste očistile kožu, nanestite prajmer ( Laura Mercier ) na celo lice, koji ima u sebi svetlucave čestice.  Daće vašoj koži glossy look. Nakon toga stavljamo puder visoke pokrivenosti, u ovom slučaju koristimo Nude Air Dior koji je savršen za ovakve prilike. Sobzirom da je lagan puder može se koristiti kao baza za senku. Obavezno se prelazi preko vilične kosti i malo preko ušiju. Stavljamo korektor (Nars) ispod očiju koji mora da bude svetliji,dva ili tri tona od pudera.

Nakon što smo fiksirali, koristimo Chanel puder u prahu, bez boje da ne bi promenio boju tena. Napon toga radimo konture, bronzerom ( Sephora) , ističemo deo ispod jagodične kosti. Radimo rumenilo ( Mac) stavljamo direktno na jagodicu. Idealan izbor je rumenilo roze boje, jer će osvežiti vaše lice.  Stavljamo kremastu senku ( MAKE UP FOR EVER) gold nude nijansu koju stavljamo preko celog kapka ide se od korena trepavice do obrve. Isto ćemo uraditi i na donjem kapku. Tako ćemo dobiti efekat vlažnog oka.

Prelazimo na konturisanje oka, koristimotamnijunijansu. Da bismopolačaliefekatsvetlucavekože na očima, stavićemo high lajtere ( MAC) ispod same obrve u uglovimaočiju. StavljamomaskaruLancome Grandiose, zatimveštačketrepavice ( Ardell)  koje su lake za kućnuupotrebu. Obrve su jakovažne za celokupni make up izgledtrebavoditiračunakakoizgledaju. Na početkuobrveuvekmoraju da budu malo svetlije, za ovuprilikukoristimoLoreal pen. Nakonštostavimomaskaru na donjetrepavice, stavljamobežolovku Chanel na vodenuliniju, da bi izbeglicrvrnilo. Stavljamo malo pudera na usne pre nanošenjaruža ( Ardeco) , uokvirujemousnecrvenomolovkom, stavljamotečniružkako bi se gliterzadržao na usnama. Gliter se nanosicetkicompostepenoiprecizno.

Naša modna urednica Vladana Veljković je spremna za novogodišnju noć. Pogledajte u galeriji proizvode koje smo koristili.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.