Josip Grabovac ambasador brenda Sisters Code Atelier pojavio se na Pitti Uomo 2019 Firenze!

Švajcarsko-srpski brend Sisters Code Atelier, koji čine modni dvojac sestre Bojana i Vladana Veljković, nastavlja saradnju sa svetskim modnim blogerom – Josipom Grabovcem na najvećem svetskom sajmu muške mode Pitti Uomo 2019. u Italiji.

Inače jedini je akreditovani novinar sa Balkana za Camera Nazionale della Moda Italiana #MFW gde ima pristup svim svetskim revijama tokom nedelja moda, kako u Milanu tako i u Parizu.

Sestre Veljković uradile su SC haute couture unisex kolekciju za zimsku sezonu, koja odiše čistom elegancijom, dok im je inspiracija Milano kao jedna od najvećih prestonica mode gde se susreću elegancija i sofisticiranost.

Josip je nosio kaput iz SC haute kolekcije u kombinaciji sa elegantnim belim SC pantalonama i rolkom. Na zajedničku ideju odlučili su da se italijanski top model i glumac Marco Consoli pojavi u istom outfitu, a društvo im je pravila naš i inostrani top model Zvona Vučković.

Izdvajamo iz kolekcije za zimsku sezonu kapute u beloj boji, koji su izradjeni od najkvalitetnije čoje, postavljeni italijanskom svilom, dok je za detalje i elegantne mufove korišćeno veštačko krzno sive miš boje.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.