U ponedeljak, 18. decembar 2017. godine, biće održan još jedan dan garažnog filma u Domu omladine Beograda. Ovog puta tema je meta film, a program će se odvijati u Klubu Doma omladine Beograda.
 Pored razgovora i filma Veze Jelene Marković u 21h, biće ponovo projekcija filma LJubavni slučaj. Pre godinu dana zasijao je film pred prepunom salom Doma Omladine, tako da će sada publika moći da ga pogleda ponovo ili oni koji su propustili.
Prvi srpski rimejk, savremena verzija filma Dušana Makavejeva Ljubavni slučaj, ili tragedija službenice PTT-a. Ljubavni slučaj na provokativan način tretira aktuelne teme, kao što su pitanje izbeglica, homoseksualnosti ili rušenja u Savamali. U tom smislu sledi duh originala, koji je takođe provocirao pre pola veka.
Glumica Ljuma Penov na setu
U filmu pored glavnih glumaca već Heroine Andergraund filma Ljume Penov i glumca Albina Salihovića igraju i Andjelko Beres, Ana Todorović, Aleksandar Meda Jovanović, Marina Bukvički i dr.
Pitali smo glavnu glumicu. Lepo da će film biti prikazan jos jednom, ovo je prvi srpski rimejk i cover film, i zaslužuje naravno svoje veliko mesto, rekla je Ljuma Penov.
Ovo je prvi srpski rimejk u istoriji Srpske pa i Jugoslovenske kinematografije čime je značajan za Istoriju filma, danas posle godinu dana će biti ponovo prikazan.