Connect
To Top

John Frieda Detox & Repair linija za zdravu kosu od korijena do vrhova

John Frieda Detox & Repair linija obogaćena bogatim, hranjivim uljem avokada i zelenim čajem; osigurava savršenu kombinaciju za dubinski obnovljenu kosu preko nježnog tretmana svakodnevne detoksifikacije i intenzivnog hranjenja.

Uživajte u snažnoj kosi svilenkastog sjaja koja je mekana na dodir, ali čvrsta da izdrži svakodnevne izazove.

Detox & Repair Šampon 250ml

Sa zelenim čajem i uljem avokada transformira suhu i oštećenu kosu u zdravu kosu punu mekoće i svježine. Detoksificirajući šampon sa zelenim čajem i hranjivim avokado uljem čisti vašu kosu od nečistoća, te vidljivo obnavlja i regenerira kosu.

Detox & Repair Regenerator 250ml

Sa zelenim čajem i uljem avokada transformira suhu i oštećenu kosu u zdravu kosu punu mekoće, živosti i sjaja. Detoksificirajući regenerator sa zelenim čajem i hranjivim avokado uljem vidljivo obnavlja i regenerira kosu.

Detox & Repair Maska 250ml

Sa zelenim čajem i uljem avokada intenzivna formula njeguje suhu i oštećenu kosu za trenutačnu revitalizaciju. Beživotna kosa prožeta je novom energijom. Ova maska obogaćena antioksidansima iz zelenog čaja te s uljem avokada pruža intenzivno obnovljenu kosu, punu života, mekanu i sjajnu.

Detox & Repair Zaštitni sprej 200ml

Sa zelenim čajem i uljem avokada zaštitni sprej jača kosu i štiti je od lomova te raspucalih vrhova. Formula bogata hranjivim sastojcima hidratizira kosu i nježno se razgrađuje. Osigurava toplinsku zaštitu kose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Beauty42

more posts