Jesenji trendovi – Perwoll Fashion Week Digital

U okviru Perwoll Fashion Weeka Digital emitovan je materijal specifične fashion guerrille održane u Galeriji Belgrade. Manekeni modnog studija Click su kao početnu pozu zauzimali položaj lutke za garderobu koja bi zatim oživela izašla iz radnje i prodefilovala kroz novi tržni centar predstavljajući jesenje trendove!

Galerija Belgrade je nova regionalna šoping, gastro i zabavna destinacija koja na jednom mestu nudi najpoznatije domaće i strane brendove, enterijer koji budi osećaj da šetate najlepšim gradskim ulicama, specijalitete svetskih kuhinja, kao i zabavne sadržaje koje sigurno niste probali do sada. Galerija Belgrade je jedinstvena i po arhitektonskom izrazu, inspirisanom duhom i ulicama Beograda. Zaključak je jasan – poseta Galeriji Belgrade je najveći must have sezone. Vidimo se!

Podsećamo vas da se večeras zatvara program prvog digitalnog Fashion Week-a emitovanjem specijalnog video materijala koji će naglasiti sve najvažnije momente ovog specifičnog projekta. Premijerno, video možete pogledati na FashionWeekBelgrade youtube kanalu. Ukoliko niste odgledali Jesenje trendove Galerije Belgrade to možete učiniti sada klikom na link

FOTO: David Djordjević

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.