Isprobali smo novu La-Roche Posay kremu koja njeguje i ujednačava ten!

Njega i ljepota bez kompromisa, u multifunkcionalnom proizvodu, bila su nit vodilja La Roche–Posaya pri kreiranju novog inovativnog proizvoda – Toleriane Sensitive Le Teint Creme.

Riječ je o prvom hibridu francuskog dermatološkog laboratorija – multifunkcionalnoj dermokozmetici koja je praktična i štedi vrijeme, te zadovoljava potrebe osoba koje tragaju za sigurnim makeup-om, bez straha od kožnih reakcija. Hibridna njega zadovoljit će dvije važne potrebe u jednom  proizvodu – i njegu i ljepotu, te pružiti dermatološku učinkovitost smirujuće hidratacije s učinkom prekrivanja.

Toleriane Sensitive Le Teint Creme u sebi, naime, sadrži sve prednosti omiljene hidratantne Toleriane Sensitive kreme uz dodatak mineralnih pigmenata koji ujednačuju ten prirodnim izgledom bez efekta maske i pružaju prekrivanje koje traje čitav dan.

Uz pomoć sastojaka Niacinamida, Glicerina i La Roche–Posay termalne vode, koži pruža smirujuću hidrataciju, obnavlja je i štiti, smanjuje upalne procese te pomaže u uravnoteženju kožnog mikrobioma. Tonirana njegujuća formula idealna je za osjetljivu, dehidriranu i normalnu kožu. Nježno se razmazuje i koži u trenu daje osjećaj prozračnosti i ugode. Toleriane Sensitive Le Teint Creme dolazi u dvije nijanse – light i medium s laganim do srednjim prekrivanjem. Dostupna je  u ljekarnama po preporučenoj cijeni od 129,25 kn.

Redovito koristimo dermokozmetiku jer se temelji na visokoj učinkovitosti i sigurnosti koja je potvrđena kliničkim studijama. Objedinjujući njegu i ljepotu kože, Toleriane Sensitive Le Teint Creme ulazi među najiščekivanije novitete na beauty sceni. I mi smo je dočekali – i već testirali za vas! Unatoč tome što se ova nova krema (svijetla nijansa) tek nedavno priključila našoj kolekciji, svojim nas je karakteristikama odmah pridobila. Dovoljna je mala količina koja se ne hvata za suhe dijelove i ne ostavlja osjećaj težine što nam je iznimno važno. Prebiotički sastojci koji poštuju zahtjeve osjetljive kože nalaze se u ugodnoj, lako razmazivoj teksturi koja se trenutačno stapa s tenom. Ova tonirana formula koja ujednačeno prekriva i djeluje svježe na licu, bez narančastog pigmenta nije nas iznevjerila čak ni nakon više sati, dok nam je prilikom uklanjanja, koža bila nahranjena i umirena. Samo pakiranje od 50 ml je praktično i higijensko iz kojeg je jednostavno dozirati. Nema nam druge nego na kraju složiti se s opisom proizvođača i zaključiti da je ovaj proizvod zaista odličan saveznik za sve moderne, užurbane žene koje u prvi plan stavljaju prirodnu ljepotu. Ako ipak težite pravom efektu pudera, krema će vam poslužiti kao savršena hidratantna podloga, stoga vas pozivamo da je i sami isprobate – i baš kao i mi, uživate u njezinoj multifunkcionalnosti.


Marina Đarmati
Marina Đarmati

Managing editor and Media Entrepreneur
For business inquiries please contact me on: marina.djarmati.ka@gmail.com

All author posts