Interaktivna predstava “Igra uma”ponovo otvara svoja vrata

Interaktivna predstava u srcu Vračara se vraća nakon dvomesečne pauze.
Beograd, Srbija – Nakon dvomesečne pauze usled novog talasa infekcije virusa COVID-19, interaktivna predstava „Igra uma“, u režiji Džordana Parksa, ponovo će otvoriti svoja vrata za posetioce i ljubitelje ovog nesvakidašnjeg koncepta.


„Igra uma“ će ponovo dočekivati goste počevši od petka i nedelje, 18. i 20. septembra, sa dve predstave po danu. Karte za performans su ponovo dostupne putem zvanične Internet stranice predstave.
Predstava će se igrati u dva termina: 19 i 20.30 časova. Karte za prvi vikend su već rasprodate, a karte za sledeći su uveliko u prodaji.


Prema najnovijim merama Vlade Srbije o obaveznoj upotrebi ličnih zaštitnih sredstava, svi posetioci su dužni da nose zaštitnu masku sve vreme u toku posete predstavi kako bi zaštitili sebe i sprečili širenje virusa COVID-19. Teatar je u potpunosti dezinfikovan, a svo osoblje dužno da nosi zaštitne maske.
Pored toga, koreografija predstave je modifikovana tako da je svaki kontakt između publike i glumaca sveden na minimum kako bi osigurali bezbednost svih učesnika.


„Pridružite nam se kada ponovo budemo otvorili vrata ka surovom umu Džeka Trboseka u predstavi o kojoj se priča u gradu ove godine,“ poručuju iz organizacije. „Nakon duže, ali nužne pauze, prip remili smo još bolji i bezbedniji performans. Ako ste kao i mi željni umetnosti i spremni da se prepustite potpuno imerzivnom iskustvu i na par sati doživite potpuno drugu realnost okruženi scenografijom koja će vas preneti u neko drugo vreme, zavirite u našu ’Igru uma’. Džek vas očekuje!“

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

EVROPSKI FUDBAL U ADA MALL-u

Tokom velikih sportskih takmičenja kada muškarci kao omađijani ostanu prikovani uz svoje TV ekrane, žene pronalaze zabavu za sebe. Ukoliko vam ovo teško pada jer

LETO NA HAVAIANAS NAČIN

Najpopularnije japanke na svetu Havaianas govore “leto” bolje od bilo kog drugog modela obuće. Sunce, osećaj slobode i šarene japanke s lakoćom nas uvode u