Connect
To Top

#imperfect REKLAMNA KAMPANJA ZA SEZONU proleće/leto 2018

#imperfect

REKLAMNA KAMPANJA ZA SEZONU proleće/leto 2018

STIL&STAV

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS predstavio je novu kampanju za proleće/leto 2018 koristeći hašteg #IMPERFECT kao simbol individualnosti. Osam modela, istinskih predstavnika spontane i slobodne millenials generacije, zajedno prenose ovu poruku sa fotografija koje ćete uskoro videti na bilbordima i u Fashion&Friends prodavnicama.

Po kreativnom konceptu Jasenke Stekić, u ovoj sezoni slavimo izražajan stilski pečat uz najtraženije modne komade sezone. U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Liu Jo, Levi’s, Manila Grace, Steve Madden, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry i drugi. Kao omaž uvek inspirativnom street style izgledu svetskih metropola, ali i Beograda, smelo se kombinuju uglađeno i vintage, provokativno i casual, jarke boje i neutralni tonovi. U ženskom stajlingu primetna je tendencija metalik tekstura koje naglašavaju ženstvenost šifonskih haljina i transparentnih slojeva tila dok se za muškarce sugerišu robusni duksevi sa printom i džins tretiran u skladu sa sezonskim imperativima.

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar, Nikšić (od marta 2018.) i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

[Best_Wordpress_Gallery id=”177″ gal_title=”FASHION & FRIENDS”]

 

CREDITS:

Styling:

FASHION&FRIENDS

Creative director: Jasenka Stekić

Models:
Bogdan Stefanović FOX agency

Toma Kovijanić@ FOX agency

Teodora Tomić @ FOX agency

Marija Čurčić @ FOX agency

Anja Radošević @ FOX agency

Aleksandra Bogdanović @ FOX agency

Maja Marić @ FOX agency

Marija Straćenski @ FOX agency

Special thanks to: WANNABE media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fashion42

more posts