I OVOG ČETVRTKA NAJLEPŠE PRIČE IZ “COCA-COLA UŠĆE ČAROBNOG GRADA

Marko Janketić kao Baron Minhauzen za sve mališane u UŠĆE Shopping Centru

Nakon Katarine Radivojević koja je izazvala oduševljenje svih mališana svojom interpretacijom „Male sirene“, i ovog četvrtka dečaci i devojčice imaće priliku da ih u čarobni svet bajki odvede još jedno poznato glumačko lice. U četvrtak, 15. decembra, od 19 časova sa najmlađima će se družiti naš poznati mladi glumac Marko Janketić, a Centralni trg centra na kratko će postati scenografija za čudnovate doživljaje čuvenog Barona Minhauzena.

Svi mališani, ali i oni koji još veruju u bajke, i narednih nedelja moći će da čuju avanture svojih omiljenih izmišljenih junaka u Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu u interpretaciji nekih od naših najpopularnijih glumaca. Posle Katarine i Marka, najmlađe će u neke daleke predele iza sedam gora i sedam mora odvesti i Mirka Vasiljević.

Marko Janketić jedan je od naših najboljih i najaktuelnijih glumaca mlađe genracije sa bogatom pozorišnom, filmskom i televizijskom karijerom. Trenutno ga gledamo

u jednoj od glavnih uloga u najpopularnijoj domaćoj kriminalističkoj seriji, a ovog četvrtka mališani će moći da uživaju u glumačkom talentu ovog mladog glumca, koji je svojim odličnim ulogama već uspeo da dostigne slavu svojih roditelja.

Brojni zanimljivi sadržaji koje možete naći ove zime u Coca-Cola UŠĆE Čarobnom gradu trajaće sve do 15. januara 2017. godine. Uz predstave, zabavne i edukativne radionice, biće organizovane i humanitarne akcije, druženje sa poznatima, ali i pregršt drugih iznenađenja.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.