Highlight Torbe i fashion aksesoari pravi magnet za poznate!

Srpska prestonica postala je bogatija za još jedan italijanski butik, ovoga puta reč je o poznatom italijanskom brendu “O bag” koji je za samo osam godina postao brend-lider na tržištu. “O bag” sa ponosom ističe da je sve dizajnirano i proizvedeno u Italiji i predstavlja prvi brend koji pruža mogućnost svojim klijentima da konačno sami kreiraju i biraju svoju torbu: oblik torbe, boju, drške, unutrašnju torbu i mnoštvo drugih detaljaInovativni koncept ovog italijanskog Brenda oduševio je sve prisutne, među kojima su bila poznata imena poput Tijane Dapčević, Suzane Mančić, Snežane Dakić, Jelene Gavrilović, Lene Bogdanović, Dejana Gvozdena, Vladane Veljković, Bojane Veljković …Uživajući u raznovrsnim slatkišima i piću, poznate dame su mogle u potpunosti da se prepuste mašti birajući kako bi njihova idealna torba izgledala. 
“O bag” je sinonim za inovaciju, mnogostranost, boje, razigranost, brend je nastao 2009. godine sa vizijom da se napravi personalizovan proizvod italijanskog dizajna u kombinaciji sa industrijskim materijalima. Dizajnerski tim, svojim originalnim idejama, klijentima nudi jedinstven stil i autentični pečat, osluškujuci sve njihove potrebe i želje, ali i sugestivno predlaže svoje nove kolekcije iz sezone u sezonu. Svaki proizvod je kreiran sa posebnom pažnjom, a njegov izgled se može menjati i oplemenjivati odgovarajućim mu aksesoarima. 
 
“O bag” je za svoje kratko postojanje razvio celu paletu modela torbi, pa tako postoje: “O bag classic”, “O mini”, “O chick”, “O folder”, “O fifty”, “O city”, “O pocket”.  Osim torbi, klijenti mogu sami da kreiraju svoj sat i naočare, sami biraju mehanizam i narukvicu a sve to se kroz samo nekoliko trenutaka spaja u radnji a klijent na licu mesta dobija gotov personalizovani predmet. 
 
Ovaj italijanski brend je zahvaljujući svojoj originalnosti, prilagodljivosti, upotrebi avangardnih materijala i mnoštvu nesvakidašnjih proizvoda (satovi, naočare za sunce, narukvice, obuća, zidni satovi, lampe…) za kratko vreme postao apsolutni hit širom sveta. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.