Guvernerova palača ugostila modno-scenski spektakl Juraja Zigmana by iSmile

Guvernerova palača ugostila modno-scenski spektakl Juraja Zigmana by iSmile

Nakon najvećih svjetskih pozornica i suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Zigman je napravio zaokret – i vratio se kući!

Dizajner, koji je na osvajanje svijeta krenuo iz rodne Kostrene, sinoć je u Guvernerovoj palači održao reviju koja će se dugo pamtiti i na kojoj je još jednom potvrdio da mu na modnoj sceni malo tko može konkurirati. Glavna namjera „Zigman Christmas Showa by iSmile“ bila je pokazati nešto do sada neviđeno, a reakcije okupljenih samo su potvrdile uspjeh:

“Iznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale. Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu”, izjavio je Zigman.

Brojne ljubitelje mode oduševio je i božićni duh bajkovitog modnog spektakla kojeg se, prvi put, moglo pratiti i preko InstaStoryja. Društvene mreže i inače su važan alat za Zigmana zbog lakše komunikacije s poklonicima, ali i najave novih događanja, otvaranja dućana u Zagrebu te širenja na tržište van Hrvatske. Za dizajnera koji je osvojio svjetsku estradu to zasigurno neće biti nimalo teško. Svi modeli na reviji napravili su i cipele koje je Zigman također dizajnirao.

U suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja u Rijeci Zigman je za ovu prigodu izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologije.

Za šminku na „Zigman Christmas Showa by iSmile“ bio je zadužen Saša Joković, a za frizuru modela Kevin Murphy.

“Zigman Christmas Showa” ostvarena je u suradnji s partnerima projekta: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Jägermeister, Eternity, Story, iSmile, Barbie, Kevin Murphy, Babaloo Design, Ghetaldus Rijeka, Giancarlo Zigante, Tiskara Sušak, Lesnina XXXL, Shiseido, CCC  Shoes &  Bags, Bottega Verde, Cammeo Black, Antunović transport.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.