„GENERATIONS”: FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

Priča o porodičnoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo sa onima koje najviše volimo, u središtu je nove prolećne Fashion&Friends kampanje.
Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.
Večni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, podešavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin video u izlogu – zvuči poznato? Svaka porodica priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je deo svake od njih.
Nova kampanja verno oslikava duh vodećeg multibrend koncepta u regionu, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.
Zaštitna lica kampanje se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proleće. Zemljani tonovi mešaju se sa vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, akcentujući lepotu kampanje koja je snimljena u čarobnom ambijentu Belog dvora.
Ovog proleća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vest sa najbližima.

CREDITS:
Fotografija: Luka Bošković i Stefan Stojanov
Styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis
Frizura: Danilo Stojanović
Šminka: Sanja Orlandić Sretković
Modeli: Aleksa Gavrilović, Mirjana Jovanović, Jovan Popović @Foxmodel, Luka Vujović, Simona Rabrenović @Demons model management, Aleksandra Russo Tica
Video: Goran Kovačić

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.