FRAU CASIO ima novi hit – ”Dvoje”

Iza imena dance pop heroine Frau Casio stoji Ida Prester iz benda Lollobrigida, a  njen stalni saradnik je producent Decay.

Dok je Lolla vesela, prkosna i punk, Frau Casio je zrelija i suptilnija varijanta plesnog zvuka. Privukla je pažnju prvim singlom ”Mlada”, a nastavila ubojitim singlovima ”U tvojoj glavi” i ”Mama”. Posebnu pažnju privukla je svojim spotovima koji su prave mini filmske poslastice.
 Novi singl “Dvoje” predstavlja zanimljivu  kombinaciju Frau Casio i misteriozne Gospoje Terce. Iako svoj pravi identitet brižljivo skriva, ljubitelji regionalne elektro pop scene će prepoznati mazni seksipilni vokal koji se, pored Frau, pojavljuje u ovoj pesmi.
‘Ova pesma je čista senzualnost, strast i drama. Gruv puca i vozi. Divota je što nam se pridružila i Gospoja Terca, napravili smo komad muzike uz  koji bismo sami voleli plesati, voditi ljubav, voziti se do kraja sveta ili samo slušati i topiti se. Svojevrsni je omaž osamdesetima, godinama naseg detinjstva i divnoj pop i elektro muzici tog vremena’‘ – izjavila je Frau Casio.
Spot potpisuje Dušan Stanivuk, a u ulogama ljubavnika briljiraju mlada glumica Ana Mandić i Aleksandar Đinđić.