FashionMag42 vam predstavlja TV lice Katarinu Petrović

 Nedostajala mi je ta atmosfera, živ program u kojem se vidi veština. Improvizacija u televizijskom programu je nešto što najviše volim. 

FM42: Katarina, ovo je definitivno vaš veliki povratak na male ekrane. Koliko vam je nedostajao rad na televiziji?
Jeste, ali i velika volja javnosti da isprati moj povratak. Nedostajala mi je ta atmosfera, živ program u kojem se vidi veština. Improvizacija u televizijskom programu je nešto što najviše volim. Nedostajale su mi akcije i kreativnost koji se javljaju kada radite na televiziji. Dinamično je a ja prosto imam urodjenu energiju koju trošim na ovaj način i osećam se zadovoljno nakon toga.

FM42: Imamo priliku da vas gledamo u dve emisije na srećnoj televiziji. Kako je raditi sa Vanjom Bulićem?
Tako je. Emisija Posle ručka i Jutarnji program Happy Televizije. Imam slobodu da budem ono što jesam i da radim posao koji volim. Vanja Bulić je predivan gospodin, obrazovan i pun ljubavi. Veliko je zadovoljstvo raditi s njim i biti u njegovom društvu. Jako duhovit i šarmantan, blag i emotivan.

FM42: Da li su se ispunila vaša očekivanja i kakve su reakcije u vašem okruženju?
Zar se ne vidi? Moj osmeh zadovoljstva će Vam sve reći. Reakcije su odlične, jos uvek traje proces prilagodjavanja ali su kolege na Happy TV vrlo ljubazne. Neke znam i od ranije pa se od starta osećam kao kod kuće. Domaćinska atmosvera i otvoren pristup poslu su jako važni. Još uvek je rano da znam kako publika reaguje na mene ali se trudim da budem ono što jesam i nadam se da će me takvu prihvatiti.

FM42: Kako bi opisali vaš stil oblačenja?
Toliko sam svestrana da nema ograničenja. Mogu biti formalista ali i vetropir. Takav mi je karakter. Moj stil života diktira i stil oblačenja. Volim prirodne materijale i uvek se trudim da budem svoja.

FM42: Poruka za čitaoce FM42:
Budite svoji. Osmehom odgovarajte na provokacije, a samopouzdanjem na zle jezike. Obucite se u sopstvenu kožu u kojoj se najbolje osećate i ne radite drugima ono što ne biste voleli vama da rade.