fashionpumpkin
FashionMag42 sa ponosom predstavlja predstavlja modnu blogerku Svetlanu Prodanović
FM42: Svetlana, kada ste odlučili da napravite blog?
Blog sam odlučila da napravim pre godinu i po dana na nagovor svojih prijatelja i kolega.FM42: Koliko vam vremena oduzima priprema postova?
To stvarno zavisi o kojoj vrsti posta je reč, na mom blogu možete pronaći beauty sekciju koja pokriva recenzije i preporuke beauty proizvoda, outfit postove ali i travel postove. Pretpostavljam da će vaše čitataoce najviše zanimati koliko vremena je potrebno da bi nastao jedan outfit post. Prvi korak za nastanak outfit posta jeste odabir garderobe zatim odlazak kod šminkerice na šminkanje, odabir lokacije za  fotografisanje  i fotografisanje outfita. Posle fotografisanja sledi odabir fotografija sa devojkom, fotografom, Jovanom Rikalo koja fotografiše većinu mojih outfit postova. Posle odabira sledi priprema teksta za post, objava posta na blogu i društvenim mrežama. Recimo otprilike da bi se sve ovo uradilo potrebno je oko četiri sata.

FM42: Kako birate outfite koje će te predstaviti vašim pratiocima?

Outfite koje biram da predstavim svojim pratiocima su isključivo odraz moga stila, ali i preporuka mojim čitaocima.Koji vam je omiljeni kozmetički proizvod?
Stvarno ne bi mogla da izdvojim jedan ima ih stvarno mnogo.

FM42: Kako bi opisali vaš stil odevanja?

Moj stil pre svega je ženstven, a ujedno i klasičan sa primesama londonskog street stila.
Za više informacija i postova posetite Svetlanin blog: www.fashionpumpkin.com

[Best_Wordpress_Gallery id=”118″ gal_title=”Svetlana Prodanovic”]