FM42: Borise, kako ste se našli u svetu modelinga?
Oduvek sam imao želju da putujem, upoznam druge jezike, narode, kulturu prirodu…to me dan danas privlači. Odlučio sam da odem u modnu agenciju, upoznao sam agenta, uradio slike i posle par meseci prvo putovanje bio je Milano.

FM42: Za koje dizajnere/ brendove ste imali priliku da radite?
Radio sam za dosta poznatih brendova kao Armani, Ralph Lauren, Andrea Pompilio i drugi…

FM42: Pored modelinga, šta vas još okupira?
Sport mi je broj jedan, jako volim da treniram,desi se da treniram i dva do tri puta dnevno, a to mi je i posao da lepo izgledam. Zdrava hrana je bitna tako da se trudim da sve bude prirodno i zdravo, naravno volim još da čitam knjige, slušam muziku, kuckam po internetu, obavezno dobar film ili seriju da odgledam…

FM42: Koliko vam je važno kako izgledate?

Sobzirom da se bavim modelingom jako mi je važno da budem u formi i da vodim računa o svom izgledu. Volim da treniram, zdravo se hranim kako bih doveo svoj izgled do savršenstva.

FM42: Opišite nam vaš stil odevanja.
Volim dosta različito da se obučem,nemam neki svoj stil koji stalno nosim, uglavnom to bude casual, ali sportista sam pa često se sportski opušteno obučem,sobzirom na modeling trebalo bi da se nosi uska odeća što ja volim. Lepo se osećam u strukiranom odelu tako da koristim svaku priliku da ga obučem.

[Best_Wordpress_Gallery id=”115″ gal_title=”Boris Skokna-2″]