Kako je nastao brend Pray Eyewear?
Brend Pray eyewear je nastao iz hobija. U početku to je bila želja da u kratkom vremenskom roku napravimo sunčane naočare od drveta za nas i naše prijatelje. Od želje do realizacije bilio je potrebno oko dve godine rada, truda i edukacije tako da naš prvobitan plan je morao da se menja. Posle prvih fotografija naočara na društvenim mrežama hobi je postao posao.

Kako izgleda proces izrade?
Proces izrade je dosta složen. Spoj moderne tehnologije i stare zanatske veštine. Naša glavna karakteristika je ručna izrada. Da bi se jedan par naočara napravio potrebno je 25 faza i preko osam sati rada. Proces započinje pripremom drveta zatim isecanje oblika, lepljenje u presama zatim  postupka šmirglanja i poliranja.

Zbog čega su vaše naočare posebne?
Naše naočare su posebne prvenstveno zbog materijala od kojih ih pravimo. Drvo i kamen. Druga stavka je što su to naočare proizvedene u Srbiji i što je naša firma prva koje je registrovana za proizvodnju načara na ovim prostorima. Svaki par je unikatan i nikada nećete videti 2 ista para koja su izašla iz naše radionice.
Čime je inspirisana aktuelna kolekcija?
 Kolekcije ove godine je inspirisana prirodom i materijalima koje nam ona pruža.
Više informacija o brendu možete potražiti na www.prayeyewear.com kao i na Facebook i Instagram profilu.
ti1-f-Custom-3-1454x728
ca1-f-Custom-2-1454x728

pray-eyewear-rale-radovic-fashion-photography-42